Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    On se ollut silloin Jorin nimissä varmaan, sillä Jori oli Petrin veli ja veljeksillä oli autot milloin minkäkin veljen nimissä. :wink:
     
  2. xp

    xp Gearhead

    "Kääppäs Veke hakemassa Kärkkäänen et Putkoselta semmoset eetelrokit."
    [​IMG]
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Juu, isuzuun tuli kolmion takaa joku oikeeseen kylkeen. Ei se mitenkään toivottoman pahaan kunton mennyt, mut tarpeeks lunastukseen. Lunarista sai hyvän hinnankin, joten vallun arvo johon toi tuli vaihdossa senku kasvo! Sinänsä erikoista et noinki vanha auto pääty yhtikselle ja oli siel viel ainaki jonku aikaa. Mihin sitte lie jatko matkaansa, sulattoonko? Muistaakseni siit oli aika tuoreeltaan mobilistissa kuva yhtikseltä? Mielenkiintonen laite, tasapainonen ajettava, pikkukiihkee peli.
     
  4. isu1600

    isu1600 1st gear

    ...Tuo mobilistissa ollut kuva oli mielestäni -70 mallisesta GT:stä. Joten ei samasta yksilöstä. Noita -70 mallisia tuli vaan 3 kpl Suomeen rallikäyttöön ja ilmeisesti niistäkin 2 on päätynyt yhteisvarastolle aikoinaan...
     
  5. Lutra

    Lutra 1st gear

    Kuva on Soinista, Alajärveltä....onkohan moista autoa suomessa ollut ainakaan maakunnassa. Jollei sitten vierailulla? Rakennukset kyllä vaikuttavat pohjalaisilta.

    Silloin Soinilainen, Alajärveläinen amerikassa ja kuva sieltä, ehkä?

    Mummoni wanhoja valokuvia skannailin, hän oli poistunut keskuudestamme reippaasti ennen syntymääni 50-luvun alussa...

    [​IMG]
     
  6. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Hieno"ajankuva",näitä vanhoja verstaskuvia sais olla lisää.
    Tuossa pistää silmään nuo hatut,muistan kun joskus -80 luvun alkupuolella eräs mies kauppasi tuollaista lätsää joka on esim.tuolla vasemmanpuoleisella miehellä,ei jumalauta :mad: :argue: :mad: ... se oli siihen aikaan,nuo miellettiin joksikin keski ikä suikiks(tietysti kun itse oli parikymppinen) :D
    No tänäpäivänä tuo malli on sitten suurta muotia monissakin piireissä,niin ne asiat kiertää kehää,välillä eri jutuille nauretaan ja sitten taas ne muuttuu "kuumimmaks hotiks".
     
  7. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Jonkunvuotisesta GT:stä oli koeajo muistaakseni TM:ssä. Mielikuvan mukaan oli talvikeli ja yksilö oli punainen? Silloisissa lehdissä punaiset autot näytti lähinnä oranssilta.
     
  8. isu1600

    isu1600 1st gear

    TM:ssä oli ainakin -70 mallisen 2-ovisen sportin testi. Juuri sellainen kelta-oranssi väriltään...
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    [/quote]Hieno"ajankuva",näitä vanhoja verstaskuvia sais olla lisää.
    Tuossa pistää silmään nuo hatut,muistan kun joskus -80 luvun alkupuolella eräs mies kauppasi tuollaista lätsää joka on esim.tuolla vasemmanpuoleisella miehellä,ei jumalauta :mad: :argue: :mad: ... se oli siihen aikaan,nuo miellettiin joksikin keski ikä suikiks(tietysti kun itse oli parikymppinen) :D
    No tänäpäivänä tuo malli on sitten suurta muotia monissakin piireissä,niin ne asiat kiertää kehää,välillä eri jutuille nauretaan ja sitten taas ne muuttuu "kuumimmaks hotiks".[/quote]

    Hell yeah! Muutenkin sillä siistit kuteet. Nahkarotsi, pussihousut ja jatsarit jalassa. Toi on kunkku ja varmaan ton V8 motin omistja. Heh, 8 äijää pitää olla kun on V8 motin purkaa tolla oikella olevan jätkän työkalulla. Lisää wanhoja kuvia tänne!
     
  10. lätyskä

    lätyskä Gearhead

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Onko tuo taaempi sama peli vuonna -81?
    [​IMG]
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Todennäkösesti ku racemusti on vieressä. Musti oli sitte myöhemmin vähän kirjavampi ku VHT:ta tuli pintaan enempikin ku tarra. :rotfl:
     
  12. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Selvää rodiainesta jäykkine etu- ja taka-akseleineen. Lokasuojat veks, leveämmät nakit ja pikkulohko takapenkin alle, niin kyl se siitä. :)
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kun ei ole racemuistia niin mitä nää on :rotfl: .
    [​IMG]
    Joku hesalainen?
    [​IMG]
    Ja poikkinainen Nova ehjänä.
    [​IMG]
     
  14. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Samaa lehteä muistelen. Ihme kun en muista mitä pitää kaupasta tuoda tai edes ottaa lompakkoa tai kassia mukaan mutta Isuzun kuvan muistaa 42 vuotta vanhasta lehdestä.
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Vuosi 88 ja paikka mikä lie. Kauhajoki?
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi "Hesalainen" on mies Heikinlaaksosta, nykyine FHRA johtokuntalainen Esa Suokas. Paikka on Kauhajoki ja vuos muistaakseni'88. Jos oikeen tarkkaan kattoo ni keskimmäisessä kuvassa pullakuskicomaron takana näkyy sininen linjakas urheiluauto... jknu katottoman '69 comaron lokasuoja vaan pilaa maisemat.
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    PommiTommi ajoi lajitoverilla.
    [​IMG]
    Mutta J.W vei reeryhmän potin.
    [​IMG]

    Noi on kaivettu joululahjuksella dioista tikitaaliseen muotoon ja löyty -1987 kasasta?
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tuskin kukaan aikalainen voi unohtaa Tommin sukkulanmuotoisen urheiluvaunun menoa. Ei muuten mut se viimeistely. Eikä toi niin kauas sen suhteen jääny chevellekään. Liekö toi sitte sitä Aalto-yliopiston "function over form" teoriaa käytännössä?
     
  19. Remu63

    Remu63 1st gear

    Re: Jep, Kerava kesä 1979

    Sama on.
     
  20. Remu63

    Remu63 1st gear

    Muistelin että mulla olis ollut kuva yhdestä tuollaisesta mutta eipä ollut.
    Mutta löysin pari tuollaisen rekkaria vanhoista "arkistoistani" eli BOH-5 ja AEN-7
     

Kerro tästä muillekin!