Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. Tulilanka

  Tulilanka 3rd gear

  Nyt en valitettavasti pysty auttamaan. Vaikka noi kuvat on mun copyright merkillä "suojattu" ni mä en ole noita kuvia ottanu. Kuvien ottamisen aikoihin mä olen varmaan viel leikkiny Legoilla. Mun pitää kysellä siltä joka kuvat mulle toimitti jos sillä olis tietoa.
   
 2. joriot

  joriot 1st gear

  Kun tässä nyt kerran ilmeisesti vähän peräänkuulutettin, sattuu kenkälaatikosta löytymään jotain vanhoja kuvia 1979 Pori Drag racesta. Mielestäni sieltä on myös tarttunut kuviin metallinhohtosininen -67 Camaro, jos nyt burnout-savujen seasta oikein näen. :D
  http://s1309.beta.photobucket.com/user/joriot/library/Pori Drag Race 1979

  Edit: Kuvat siirretty Photbucketiin kun menivät tekemään kuvat.fi-palvelusta maksullisen.
   
 3. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

 4. gremlin

  gremlin Gearhead

  MTZ-90 Musta Imperial valkoisen hallin edessa.
   
 5. MudMax

  MudMax Gearhead

 6. joriot

  joriot 1st gear

  Veikataan lisää. :D Täysikokoisesta kuvasta tihrustelemalla saattaisi ikkunassa lukea D/MS, ja Blokimakasiinin tulosluettelosta v. -79 löytyy sijalla 3 D/MS Kai Ojala, Plymouth Satellite 440 ajalla 14,22.

  Jos tämä nyt ei sitten ollut se toinen Satellite/Roadrunner, joka siellä burnout-savujen seassa tosiaankin näyttäisi olevan...

  Edit: no olihan siellä tulosluettelossa myös E/S Jouko Hakkarainen Bee-Gee Roadrunner 383, sijalla 4 siinä luokassa ajalla 14,62. Koska sinisessä ei mitään Bee-Gee sponssitarroja näy, se sitten tosiaankin täytyy olla tämä D/MS Satellite.
   
 7. PasiR

  PasiR Gearhead

  Burniskuvassa on JH:n -71 Runneri, silloin vielä 383-tekniikalla.
  Sininen on -71 Sebring Plus. Se rakennettiin 80-luvun alkupuolella sit Hemi-tekniikalla uusiks ja esiteltiin Street&Race lehdessä.
   
 8. fmila

  fmila Gearhead


  Hei kiitti "joriot". Kivoja kuvia aikojen "alusta", lisää tämmöisiä. Varsinkin meistä mukana olleista, ilman suurempia sponsseja mukana olleista. Nää kun tahtoo jäädä unholaan, että ketkäs siellä mukana olikaan ???

  t.AM
   
 9. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tuolla taustalla nakyy Rantasen Tomin makasiinissakin esitelty Thunderbird. Auto on Tomilla vielakin ja samoissa maaleissa. Ja tietenkin ajanmukaiset slotti vanteet paikoillaan.
  Ja vieressa huoltoautona Lintusen Masin Jeep, myoskin viela Masilla omistuksessa.
  http://jio.kuvat.fi/kuvat/Pori%20Drag%2 ... 1_0008.jpg
   
 10. Remu63

  Remu63 1st gear

  Tuo T-bird oli ja on kyllä nostalgiaa parhaimmillaan 8) Kuuluu mun TOP 10
  listalle tuon ajan autoista.
   
 11. Remu63

  Remu63 1st gear

  Juhannuksen lähestyessä kesäinen kuva vuodelta 1984
  [​IMG]
   
 12. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Morjens,

  Putte, muut kisamiehet tai kuvaajat:

  - löytyiskö sattumalta Räyskälän kisoista vuodelta 1979 kuvaa Cuda-mies Kimmo Rutilan ajamasta punasesta Challengerista? Voi heittää tuo vuosi yhdellä, voisi kai olla siis 1980 myöskin? No, jos ajettiin noina vuosina muuallakin, niin paikkakin voi heittää...

  - myös ajettu aika jne. kiinnostaa tietysti myös, vaikka luultavasti puhutaan vaikka luokkaa 15-16 sek.

  - sori ympäripyöreät tietoni/vihjeet, mutta enempää en tiedä. Rekkari oli ehkä NB-380 tai AMB-1 . Kuskina siis Kimmo R, tuo Challenger oli kuulemma Cudalla kisaa ajaneen Kimmon "siviiliauto".

  Kiitos etukäteen jos pengotte arkistojanne.
   
 13. Putte

  Putte 1st gear

  Valitettavasti ei löydy tuolta ajalta, sillä ostin kameran vasta talvella 80-81 ja vasta seuraavana keväänä on alan tapahtumien kuvaaminen osaltani alakanut.
   
 14. Remu63

  Remu63 1st gear

 15. pequli

  pequli Gearhead

  Oisko tää, Turussa kuvattu

  [​IMG]
   
 16. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Ei Räyskälästä kuvattuna mutta Porvoossa kuvattu joskus 70-80 luvun aikoihin...
  [​IMG]
   
 17. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Kiitos kuvasta. Ei ole sama auto. Tuo on nykyään Kemin korvilla, ollu Tompalla siellä jo pitkään ja kunnostuksessa tallissa nyttemmin.

  E-koppien blogista löytyy lisää infoa tuosta autosta:
  http://e-body.blogspot.fi/#!/2008/03/do ... 0-vin.html

  Hurjina vuosinaan ollu kovimman pään katukiihdytin, Hemillä ja blowerilla. Tulee takasin kadulle vielä. Ei välttämättä Hemillä, mutta ainakin isolohkolla.
   
 18. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Suuret kiitokset, aivan mahtavia kuvia.

  Tuo auto oli Porvoossa kolmella eri omistajalla, alkaen alkuvuodesta 1976 loppuvuoteen 1978. Tiuhaan vaihtoi omistajaa, heh.

  Rekkarista ja lisävaloista veikkaan, että nuo kuvat ovat vuosilta 1976 tai 1977. En siis tiedä varmasti, kunhan veikkaan lämpimikseni (vertailen Trafin rekisteritietoihin ja muihin vanhoihin valokuviin.)

  Tuo takapään kuva on paras noitten pakoputkien osalta mitä oon nähny tuosta autosta. Etukuvakin on hauska, kun nuo lisävalot on vaan niin makeet. Muissakin alkupään historiakuvissa noita on näkynyt. Ei todellakaan "numbers match Hamtramckin tekosia", heh. Nyttemmin noista lisävaloista ei ole jäljellä kuin tulpatut reijät.

  Pepe, huomaa antenni !!!
   
 19. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Kiitos kuvasta. Sama auto! Veikkaan rekkarista ja scoopista, että tuo kuva on joltain vuodelta 1978 - 1980. En siis tiedä varmasti, kunhan veikkaan lämpimiksini (vertailen Trafin rekisteritietoihin ja muihin vanhoihin valokuviin.)
   

Kerro tästä muillekin!