Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Hämärä muistikuva että toi räbä Barracuda olisi ollut muutamaa vuotta myöhemmin metallihohtovaaleanvihreä ja tunnelramilla, Stadin cruisingissa joskus ´90-luvun alkupuoliskolla bongattu, voipi toki muisti tehdä tepposia mutta muistaako joku paremmin ?! KMOV:illa on kyllä tosi hienoja kuvia, muutama tuttu peli täältä länsi-rannikoltakin on näämmä itään eksynyt ! Nämä täytyy kyllä nostaa esiin jos sopii. Tästä ´50 Fordista kaverin isällä oli K-18 tarina villiltä ´60-luvulta Porista !
    [​IMG]
    Tästä oli kuva hieman aikaisemmin Alastaron stripiltä kun 2 Predatoria tuli pellin, siis kuidun läpi !
    [​IMG]
    Tämä jäi aikoinaan V-8:sin näyttely kuvista mieleen, missähän kuosissa nykyään ?
    [​IMG]
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    Tuttu peli, taisi olla Pornainen missä eleli tuohon aikaan :)
     
  3. pontiac t/a

    pontiac t/a 1st gear

    Onkohan tuo vihreä GTO sama mikä haettiin kaverille pari vuotta sitten tänne pohjois-pohjanmaalle,siinä on paikollaan taas kaksi kaasutinta joiden putsarit törröttää kone pellin päällä niinkuin tais olla edellisellä sivulla alastaron radalla olevassa kuvassa.Onko tietoa minkälaisia aikoja tuo on aikanaan mennyt?
     
  4. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Pari räpsyä samasta GTO:sta, eka kesältä 1989 Porista
    [​IMG]
    Porin kisoista 2000 luvulta, tässä jo uusikaupunkilais omistuksessa
    [​IMG]
    Paras aika muistaakseni ´80-´90 lukujen taitteesta muistaakseni 13,10 paikkeilla ja tarinoiden mukaan sekin kaasuvivun irrottua toisesta Predatorista... Ukilais omistaja ajoi 12 sekan puolelle, tarkemmin en muista, olisiko ollut 12,6-12,8 luokkaa ajat ? Vai Pohjois-Pohjanmaalle on tämä päätynyt, aika legendaarinen peli oli ´80-luvun Porissa ja monenmoista tarinaa oli aikoinaan, huhujen mukaan olisi ollut alumiinikiertokanget koneessa ym.
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  6. pontiac t/a

    pontiac t/a 1st gear

    Geetoolle vielä tuosta vihreästä gto:sta samassa kuosissa tuo on vielä nytkin kuin noissa kuvissa,kuitua keula ja lokasuojat(peltiset tuli myös mukaan)valitettavasti on ollut tallissa pari viime vuotta ja nyt pellin alla pari holleytä paikoillaan.Täytyy yrittää patistaa kaveria että sais tuon taas kadulle.Jos osais laittaa kuvia niin niitäkin löytys mutta ei ole meikäläinen niin pljon atk ihmisiä että se onnistus.Mukava kuitenkin katsella muiden kuvia. :rotfl:
     
  7. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Siitä kuitukeulasta aikoinaan puhuttiin, että oli niin hyvin ja tukevasti tehty että alkuperäiset peltiosat saattoivat olla kevyemmät ! Patista ihmeessä kaveriasi, kyllähän tuollainen perinteinen "kasari street machine" olisi hieno saada takaisin baanalle !! Ei tämä kuvien laittaminen vaikeata ole kun minäkin olen siinä onnistunut, Picasa on ainakin melko simppeli.
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    onkos tuo 65 räbä "grasshopper"?
     
  9. kautsi

    kautsi 3rd gear

    http://www.ksml.fi/uutiset/video-kuva/k ... 45#1281808

    Itsenäisyyspäivän jälkeinen arkipäivä vuonna 1973 oli kova kauppapäivä. Pakkasta oli Jyväskylässä -25 astetta, mutta se ei estänyt ihmisiä tekemästä jouluostoksia. Kuva: Jorma Pärssinen
    [​IMG]


    Jouluruuhkaa oli myös Kauppakadulla itsenäisyyspäivän jälkeisenä arkipäivänä vuonna 1973. Kauppakatu oli vuonna 1968 muutettu yksisuuntaiseksi. Kävelykaduksi Kauppakatu muutettiin vuonna 1992. Kuva: Jorma Pärssinen
    [​IMG]


    Tapaninpäivänä 1974 Jyväskylän seudulla oli vähän lunta. Kuva: Jorma Pärssinen
    [​IMG]
     
  10. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  11. kmovat

    kmovat 1st gear

  12. kmovat

    kmovat 1st gear

  13. Remu63

    Remu63 1st gear

    [​IMG]

    [​IMG]
    Räyskälästä 1984
     
  14. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  15. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Finnsharkissa nimimerkki "jorvette" lähetti pitkästä aikaa mukavia wanhoja kuvia. Tässä pari kopsattuna sieltä, mielenkiintoisia Foordeja. Osaakos kukaan (täällä) kertoa lisää:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. Remu63

    Remu63 1st gear

    Hienoja Foordeja!(Fordit on aina).En löytänyt Finnshark sivuilta?
    [​IMG]
    Lahdesta 1985
     
  17. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Tuon valkoisen Torinon osalta osaan kertoa lisää. Se kun on majaillut tallissani vuoden -89 syksystä lähtien, nykyään kullanvärisenä. Myös kilvet, sisustus ja kone ovat vaihtuneet noista ajoista. Kuva lienee otettu 80-luvun alkupuolella/puolessavälissä. Muistan että -82 ACS:ssä Torino oli tuossa valkoisessa värissään.
     
  18. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Joo se ketju näkyy vain jos loggautuu sisään.

    Mut eipä hätää, kuvat näkyy myös ilmankin kun vähän plaraa alempana olevasta linkistä. Tässä kuitenkin vielä Foordia aiheeseen liittyen ja edelleen kuvien ottaja nimimerkki "jorvette" Finnsharkissa:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Mahtava tunnelmakuva:

    [​IMG]

    Perkele kun meinaa unohtua noi rekkarit listata tänne:

    ZNH-54
    ACH-570
    NEX-87
    NV-126

    http://kuvaton.com/finnshark/browse/
     
  19. Remu63

    Remu63 1st gear

    Kiitokset !! Tuo oolannin kilvissä oleva T-Bird on kyllä hieno kuten kaula pitkällä oleva heppukin havainnoinut...Olinhan mä tuon nähnyt mutta en enää autoa muistanutkaan.
     
  20. Remu63

    Remu63 1st gear

    Hyvää ja kuvarikasta alkanutta vuotta! Rekisterikilpi päivän mukaan
    [​IMG]
    RL-1
     

Kerro tästä muillekin!