Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. cuda69

    cuda69 Gearhead

     
    cdv70 tykkää tästä.
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Satuin vaan tietämään ko. yksilön.
    Ymmärrän. Itse olen vaan lopen kyllästynyt maan menoon ja sekopäisemmäiseksi menee koko ajan. Kait se sitten on kansan tahto.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olikos ruottalaisilla Saabin merkeillä jokin Lancia, olisko ollut Saab 600 tai sinnepäin?
     
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Kyllä näin oli. Kun 96 vanheni käsiin eikä Saabilla ollut resursseja kehittää uutta pienempää autoa niin Lancia Deltaa myytiin nimellä Saab-Lancia 600.

    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  5. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Olen samoilla linjoilla ja etsin uutta kohdetta.
    Ehdotuksia minne mennä?
     
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    tuohon lanciaan olis heti ensitoikseen pitänyt laittaa muutama kunnon saabismi.
    esim. ne helvetilliset kumipuskurit ja vapaakytkin jne
     
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    mahtoiko tuo olla yhtä lämmin talvella mitä 96:n
     
    cdv70 tykkää tästä.
  8. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja polkimet apparin puolelle ;)
     
    rane58, gremlin ja Bukero tykkäävät tästä.
  9. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Kai yhteistyö oli aika tiivistä Pohjolan ja makaroonimaan välillä. Muutama vuosi tuon jälkeenhän tuli Saab 9000, jolla oli sisarmallit sekä Lancian että Fiatin mallistoissa.

    Pommi-Tommin isolohko-Valtterista tämmöisen muistan: Turun Vaasantien 1/8 kisoissa -85 tai -86 sahattiin konetta käyntiin varikolla, hiukan lupasi ja sitten WHABAMMG! Kaikkien vi**n back firejen Äiti pysäytti kellot satama-alueella. Vanhimmat varikset tippu kuolleina hallien räystäiltä ja herkimmiltä torttutukilta valahti Leviksen punttiin. Perrrllkele mikä pamaus!
     
    cdv70 tykkää tästä.
  10. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Ai niin. Näin takaakin....
    [​IMG]
     
    mikkis83 ja MadMike tykkäävät tästä.
  11. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Mä ostin 83 ton oman kikkareen. En oo vielä sitä edes ajatellut myyväni. Eikä muuten yhtään harmita. Mutta se ei olekkaan MOPAR. VITSI, VITSI, VITSI. Ei palkokasveja haisteluelimiin.
     
    mikkis83 ja MadMike tykkäävät tästä.
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Se Pajusen ex 70 340 oli vaimon veljellä 80 luvun loppupuolella, paljon tuli sen kanssa liikuttua, stadin cruisingissa käytiin, ja katukisaakin ajettiin, prätkät kyllä pesivät Swingerin :(
     
  13. MadMike

    MadMike Gearhead

    Oli Innocenti DeTomasonakin, ja nykyään Chrysler Voyager Lanciana...asia-yhteyttä en ole tutkinut mutta Suomessakin moisia on....
     
    Muokattu: 12.11.2017
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    Niinhän tehtiin jenkit oli lempikauraa. Tähtisen Jarin eli "pikkasen" kanssa oli Vaasantiellä 87 hiuksenhieno lähtö identtisillä pyörillä, mä otin lähdön n. puolen prätkän mitalla ja lopussa Jari tuli ohi, kiitos Termignonin putkiston ja olemattoman elopainon. Kisan kaksi nopeinta otti faceoffin.
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Saab 9000 on samalla pohjalevyllä kuin Alfan 164/Lancia Thema ja Fiat Croma kaikki ilmestyi samaan aikaan. Alfan ollessa niistä hiljaisin ja tehokkain, voitti testissä mm Rollsin hiljaisuudessa varsinkin kovemmissa nopeuksissa, ihan kuten ekat Rivierat.
    Ruotsilla ja Volvolla varsinkin oli Alfan kanssa paljonkin yhteistä joskus, mm Amazonin takaloksut ja lamput on Alfan 1900 myönteistä jotka ostivat ja CrossCountryn jakolaatikko on Steyerin tekoa joka näki päivänvalon Alfan 164 Q4ssa ollessaan vähintään Quattron veroinen.

    Tommin pamaus oli väittäisin 87 en kyllä muista sitä ihmeellisenä jos ollenkaan paikalla olleena. Ekat kisat oli 86 vikat 89.
     
  16. hantta

    hantta Double Gearhead

    Muistan Vaasantiellä, kun prätkäjätkät pullistelivat sillä, että suoraan kaupasta haettu pyörä pesi kaikki duunatut jenkit. Olen miettinyt tuota kommenttia yli 30 vuotta, enkä ole keksinyt selitystä ymmärtämättömyyteeni :)
     
  17. MadMike

    MadMike Gearhead

    OT
    Pohjois Norja/Ruotsi käynyt mielessä minne erakoitua, jossain missä metsästäjät ei salakaatoa kaihda eikä virkavaltaa ja imaameja kumarra... Eli Piteå käy mielessä kun jatkuvasti ohi ajan...ja jos oikein vituttaa kaikki rahat kiinni isoon purjeveneeseen ja köydet irti.
     
  18. MadMike

    MadMike Gearhead

    [​IMG] [​IMG]
    It's a Bike thing, you wouldn't understand...
    Mulla odottaa GSX1100EFE että jaksaisin jumpata eatonin sen kylkeen...ja GSX1100E odottaa Gixxerin USD etupäätä ja takaswingiä ja jarruja etc...osat on jo kerätty. Aika vaan kortilla, taidan pukata SB Leinon Juhalle molemmat, sehän moisilla kisaa. Niin ja Katanaa etsin...vaikkakin moisen pesi Pikkanen Hangossa FZR1000lla suoraan pakasta.
    http://aijaa.com/4lw38X
     
    Muokattu: 12.11.2017
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja sitten tulee joku kananjalostaja ja pieksee koko porukan :)
     
  20. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ei kadulla, kuten sanoin yllä...
     

Kerro tästä muillekin!