Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. hantta

    hantta Double Gearhead

    Arvaapa, kumpi saa kunnioitukseni ja peukunnostoni, kaupasta prätkän hakenut siilitukka vai Ruotsista tullut isolohkoinen putkirunkoCamaro, ja sen kuski? Satuin kuulemaan, kun mopopojat hihittelivät tapahtunutta muina tyttöinä :(
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Muistaakseni kuski ( I.Puolukka) haastettiin illaksi Nesteentielle ajamaan ihan täysi vartti pikkasen toimesta muttei näkynyt....ja luuletko että prätkät ihan suoraan kaupasta oli.
    Mä olin silloin Se siilitukka ja ostin mä Vettenikin jobbarilta eli ns kaupasta. Puolakkakin osti Camaronsa valmiiksi rakennettuna, sen rakensi eräs Svenski joka sillä kisasi kadulla alunperin ja on nykyään offikuski että se siitä peukutuksesta, se piirtää kellä on liitua :)
     
    Muokattu: 12.11.2017
  3. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ihan aina auto vs prätkä sotia ollut ja onhan ne hauskoja, lopputulos nykyään on se että tiukoissa mutkissa auto syö prätkän mutta all in all osaavissa käsissä mutkaradalla autolla ei nykyään saumoja, sen verran prätkät on nykyään edistyneet. 20v sitten oltiin aika tasan. Suoraan mentäessä se on paljon kuskistakin kiinni varsinkin nyky prätkillä.
    Ja katupuolellahan molempien harrastajat menee aika sekaisin...
     
    Muokattu: 12.11.2017
  4. MadMike

    MadMike Gearhead

    Toisaalta samaan halpaan meni moni siilitukka 60 luvullakin autoillaan, ostivat kaupasta laitteen ja törmäsivät esim Woodwardilla tai Van Nuysilla tehtaitten testiautoihin, esim Jim Wangers vasta hiljattain paljasti että heidän 64 GTO joka "pieksi" Ferrarin vastaavan omasi 421 TriPowerin, Woodwardilla pyöri n 500 kuutiotuumainen 67 GTX Hemi aka Silver Bullet, Länsirannikkoa terrorisoi punainen ja valkoinen 70 GS455 Stage2 Buickit molemmat tuhteja matalia 10 sekan pelejä ja Chevyhän ei jäänyt ollenkaan kelkasta koska offshore veneissä oli jo Strokki isolohkoja (482-496) jo 1966. Kukaan ei vaan paljastanut korttejaan....Mutta jokainen osasi varoa 427 logoja Corveteissa ja Cobrissa.
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ellen vallan väärin muista, niin samainen herra kävi Salossakin joskus noina vuosina hoitamassa päivän nopeimman tittelin kotiin.
     
    MadMike tykkää tästä.
  6. MadMike

    MadMike Gearhead

    1986
     
  7. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Sitten vaihteeksi Litresin arkistoista kuva Keravalta:
    [​IMG]
     
    cdv70, Vuokralainen, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ajoitin tuon pelin yhden ellei peräti nykyisen 355n keulillä olevan tunnelram padan rullakepin. Meni 11.2x(?) ihan katukunnossa taisi tulla 85 Tuo Turkuun. Ja muuttui mustaksi ja nykyään graffitin harmaa.
     
    Muokattu: 12.11.2017
  9. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Samoin, Ruotsi korkealla. Yksi syy Jenkkiluokan motor home B-kortilla OK (joka mulla on). Siinä vois asua. Ruotsissa Ok asua virallisesti vaikka teltassa.

    Vissa kan köra tunga personbilar på sin B-behörighet, medan andra kan behöva skaffa tyngre behörighet. Här är två grundläggande regler:
    • Om du har haft körkort sedan innan den 1 juli 1996 har du rätt att köra personbil med maxvikt över 3500 kg. Du kan välja vilken husbil du vill - förutsatt att den klassas som personbil. För husvagn gäller särskilda regler.
     
    palontie, cdv70 ja MadMike tykkäävät tästä.
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tuo oli meidän kimppatallissa.
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Missä ei olisi?
     
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Hantalta:
    [​IMG]
     
    palontie, MadMike ja cdv70 tykkäävät tästä.
  13. litres

    litres Gearhead

    Kulki hangossa 13.9
     
    hantta tykkää tästä.
  14. hantta

    hantta Double Gearhead

    Oli 327+ 4 lov. manuaali, aika hurjaa kyytiä.
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Viimeksi matala 11....355 rullanokka Dart 205 alukannet ja tunnelram fenderwelleillä...th2004r ja 3.73 12 bolt
    alunperin toi oli 283 4(?) lov man
     
  16. litres

    litres Gearhead

    Jep, ja väri oli tummanpunainen. Löyty kuusitien (HKI) parkkihallista.
     
    MadMike ja hantta tykkäävät tästä.
  17. litres

    litres Gearhead

    Muistaakseni se oli 350 koneella.
     
    MadMike tykkää tästä.
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja onneksi vieläkin näkee kesäisin liikenteessä :)
     
  19. MadMike

    MadMike Gearhead

    NCR-16 kellotettu mustana silloisen omistajan toimesta joskus 1990 12.6 reseptinä yllä mainitut fenderwellit, 355 292 turbokannet Herbertin rullakuppi olikos Victor jr ja Hollikan 650dpllä ja th350llä. Alla ihan 225 katukumit,
     
  20. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mieleen tulee LT-1 reseptillä tehty 355.
     

Kerro tästä muillekin!