Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Ööh...joo...tuota tuota...niin tais ollakin. Onkos niissä kuitenkin likimain sama kori? Varustelut ja kromin määrä vain eroaa riippuen onko Fairlane vai Galaxie?

    Edit: Tulikin jo kommentit, eli eri korimalli siis kyseessä. No, ei kaikkea sentään voi muistaa oikein. Enkä muuten edes muista koska olisin viimeksi nähnyt Fairlanen tai Galaxien, ja viimeiset 6 vuotta vietin sentään jenkkilässä Kaliforniassa...
     
  2. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Valitettavasti ei mitään samaa, ainoastaan korin silhuetti varauksin. Galaksie on isompi, rungollinen ja selkeä kenkälaatikko, Fairline vastaavasti Mustangin kanssa samoilla/ samantyyppisillä osilla koottu itsekantavalla korilla.
     
  3. fairlane

    fairlane Gearhead

    ajo-1 coronet liikku vielä joku vuosi sitten tässä kylässä,pumppua ei enää ollut nokalla mutta olisko ollut jollain moni moni kymppisellä koneella :rotfl: muuten koriltaan ihan lyönnissä oleva peli. ei ole nyt muutamaan vuoteen näkynyt.
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ihan tulee tippa linssiin liikutuksesta kun katselee noita nostalgisia kuvia... :cry:

    Ei mutta ihan totta,todella hienoja kuvia :D

    Noita Räyskälän kuvia katsellessa silmään osui vanhoja mainoksia ja tuttuja kiihdytyspelejä vuosien takaa...niin nostalgisia tunnelmia.

    Tuon fiiliksenköhän takia sitä niin mielellään kiertää noita lentokenttäkisoja katsomassa,kun siellä tulee aina sama fiilis...kun olisi siirretty aikakoneella vuosikymmeniä taaksepäin. :eek:

    Varsinkin POLARA-73:n kuvista bongasi monta autoa joita ei enään muistanut olevankaan ja kun näki kuvan niin..."Hei tossahan on tuo ja tuo."

    Onko kellään muuten tietoa tämän Österberg:n eli paikallisesti paremminkin kai "Könttenberin" -66 remmi-Veten myöhemmistä vaiheista,missä nykyisin jne ? -> http://kuvablogi.com/nayta/149541/

    Kiinnostaisi tietää,koska tuo auto teki melkosen vaikutuksen aikanaan ja liittyy tavallaan kotiseutuunkin...

    Tosta autosta on ollut myös juttu -80 luvun alussa V8:ssa eli samalta ajalta kun toi kuvakin täytyy olla.
    Muistelisin itse että remmiä ei koskaan leimattu tohon huonon näkyvyyden takia ja auto olisi ollut myöhemmin ilman sitä...myös jokin lehtijuttu on ollut sikäläisessä paikallislehdessä...mutta siitä on yli 20 vuotta jo.
     
  5. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    keltanen challengeri pirttisen eeron.tuohon aikaan oli hemi pellin alla.camaro ex-bo warelius,tais olla jo talvitien maukalla kuvan ottamisen aikoihin.sisäpiiritietoa itse pirttiseltä...
     
  6. SG480

    SG480 1st gear

    Edit: Cuda -70 ehti ennemmin ja nyt ilman punavaloa :mad: :rotfl:[/quote]

    Varo vaan, nyt mulla on Letukan moottori joten edes minä en ehdi millään ottamaan tomaattia!
     
  7. Siinä oot ihan oikeassa. Noh voorti ku voorti :poff: . Tuosta vehkeestäköhän se juontaa juurensa että Galaxie kuulostaa hienolta mallinimeltä :odroll:
     
  8. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Höpö höpö, rytmitajusi vain on kuin Jazz-rumpalilla :rotfl: :rotfl:
     
  9. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Sattuuko keneltäkään löytymään vanhoista kuvista meidän 1960 Pontiac Strato Chiefiä? Sininen neliovinen sedan.
     
  10. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Esan on ja tuon värisenä ollut kasissa.


    jaa, olinpa hidas...
     
  11. electra1

    electra1 Gearhead

    Onko tämä auto vielä hengissä??
     
  12. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Ei Hemmetti :eek: nostalgisia kuvia. Noista kuvien autoista tosiaan herää monia kysymyksiä autojen myöhemmistä vaiheista...joista osa taitaa jäädä arvoitukseksi. Aika monet näiden kuvien autoista on rakennettu ilmeisesti moneen kertaan uudestaan, joka vaikeuttaa tunnistamista. Lisää näitä nostalgia kuvia...


    Onko kellään muuten tietoa tästä Chevellestä: http://kuvablogi.com/nayta/149532/ Kenties Suomi-auto?
     
  13. shark

    shark 3rd gear

    Asuin Chevellen omistajan naapurissa Turussa 80 luvun alussa.Hän oli muistaakseni jostain Tampereen seudulta kotoisin.Juttu oli jossain V-8 numerossa 80 luvulla.Hieno yksilö ,muistaakseni 396 isolohkolla Suomiauto.
     
  14. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Oliskohan toi se sama vehje, joka oli Joitakin aikoja sitten esittelyssä Veekasissa? Muistaakseni sekin oli suomi-auto.
     
  15. xmopar

    xmopar Gearhead

    Chevelle on hyvässä tallessa pitkän linjan harrastajalla läntisellä Pirkanmaalla. Ulkoasu nykyisin alkuperäisemmän oloinen. Ei ole lähivuosina veekasissa ollut.
     
  16. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Ok. Selvisipähän tuonkin vehkeen kohtalo.
     
  17. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    [quote="Tupis"jpg[/img]

    [​IMG]
    Lisää kuvia www.hotrodderskuopio.net[/quote]



    Tuo viimeisin, eli "coyote"(GT dart ´65) löytyy hyvässä huomassa täältä etelämpää meikäläiseltä nykyjään, Kojootit ei enää juokse kyljillä, mutta edelleen on punainen ja Ramin asentamalla 340 koneella :) Kuvia voipi katsella lisää mm. www.mopartribe.org jäsenistön autoesittelyistä.
     
  18. Polara-73

    Polara-73 Gearhead

  19. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tiedetään ja arvasin, että tuo kuva sai sinut kommentoimaan.
     
  20. CandyBee

    CandyBee Gearhead



    Pitää olla pienestä ylpiä :rotfl:

    Laittaisin vanhoja 70 luvun nostalgia kuvia tänne, jos tietäisin miten, oon ihan kädetön näissä atk hommissa...mutta enimmäkseen mun kuvat taitaa olla siltä ajalta kaksipyöräisistä.


    Tupis, ilmoittelehan kun oot seuraavan kerran tulossa keikalle tännepäin, jos saisi ehkäpä niitä kisakamoja sieltä kuopijosta??? jos vaan kyytihin mahtuisi ja korvausta vastaan tietennii.
     

Kerro tästä muillekin!