Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Joo on se hauskaa mitä yllyttämällä saa aikaan. Muutaman kuvan laitoin ensin itte ja yritin sitten yllyttää muita minkä kerkesin. Vähän oli aluksi nihkeätä mutta nykyäänhän täällä on kuvia vaikka kuinka.

  "Ei tartte auttaa, sanoi pohojalaanen tervakuorman alla", mutta näköjään Kauhavan naapuripitäjästä eli Lapualta autetahan eli wanhoja kuvia tulee aivan solkenaan. Niin sitä pitää!

  Suurkiitos kaikille kuvia lähettäneille. On tätä ketjua vaan pirun mukava lukea. Ja "dustujevski" jatkaa sitten sitä skannaamista kanssa eikä lopeta kesken!

  Vielä kun joskus näkisi kuvan siitä vihreästä 340 Dusterista joka pyöri Seinäjoella joskus 1983. Oli hieno ja matalat jytisevät pakoäänet jäivät ikuisesti mieleen Nurmoon Essolla jonain lauantaisena yönä kauan kauan sitten.
   
 2. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  parhaamma koitamma teherä (minä ja toi Skanne) kun omat kuvat eivät riitä niin skannataan muiren kuvia. :wink:
  Huomaahan sen notta paperikuvat ei oo ikuusia..rupiaa olemaan viimeiset ajat tallentaa 70-90 luvun kuvat taltehen.(yritän pelottaa porukat skannaamaan kuviaan)
  Rupiaa vaan kuvatukset olemaan vähissä tällä erää,mutta toisaalle on vielä tulossa "wanhoja wideoita"
  eikä nekään oo ikuusia kun rupiaa jo 10 vuotias nauha "pätkimään" :argue:  vielä kuitenkin löytyy Muutama kuva meidän kylän hovi straipparilta


  [​IMG]

  joku lentsikka :pinup:
  [​IMG]

  valkkoni
  [​IMG]

  ps. ite tykkään mieluummin katella näitä kuvia tässä näkösällä kun etsiä niitä jonkun laittamasta linkistä.
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Paremmin vaan sivut latautuisi kun laittaisi pelkän linkin näkyviin. Kaikilla ei supernopeita koneita.
   
 4. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead


  lähinnä meinaan kun jää pois se vuorovaikutus ja kuvien kommentointi.esim. tämä ja päivän autokuva topikki. :odroll:

  Muutama kuva näkösälle pietarsaaresta
  [​IMG]

  [​IMG]

  Ja sama linkkinä:

  http://miksu.1g.fi/kuvat/Old%20Pictures ... 0pictures/
   
 5. dustujevski

  dustujevski 1st gear

  Jaahas,
  Yleisön pyynnöstä seuraava setti. Edelleen kisakuvia. Ja yleisön pyynnöstä huolimatta edelleen linkkinä. Näitä riittää jonkun aikaa mutta katsotaan nyt millä tahdilla tää skannaaminen jatkuu...

  http://public.fotki.com/JukiStar/vanhoja-kisakuvia-2/
   
 6. dustujevski

  dustujevski 1st gear

  Ainiin. Noi ilmeisesti saa näkymään isompina jos tonne kirjautuu. Ehkä? Mistä mä mitään mistään tiedä.
   
 7. tuntematon

  tuntematon 1st gear

  oho tämä siis tosiaan kävi suomessa!
  [​IMG]
  hienoa
   
 8. dustujevski

  dustujevski 1st gear

 9. fe390

  fe390 Gearhead

  Eikös auto jäänyt pikkuvikaisena Suomeen johonkin latoon makaamaan :D
   
 10. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  niinpä, mutta ei se halpaa ollut tuolloinkaan... eli tuo 75000 mk vuonna 1970 on nykyrahassa n. 98000 euroa! Harvojen herkkua tuo cuda oli siis jo v. 1970.
   
 11. Putte

  Putte 1st gear

  Tiedän henkilöitä, jotka eivät enää viitsi katsoa tätä keskustelua, kun sivujen aukeaminen kestää ja kestää ja osa kuvista jää puolikkaiksi. Siksi linkitys olisi kaikkien kannalta parempi. Päivän autokuva topicissa en ole viitsinyt vähään aikaan käydä. Eipä sekään ole nimensä mukainen, kun sinne pitkin päivää heitetään kymmeniä kuvia.
   
 12. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Tämän ketjun otsikko on "vanhoja valokuvia".

  Jos ei halua vanhoja valokuvia katsella niin pakkokos sitä on katsella ketjua jossa on valokuvia ja keskustellaan vanhoista valokuvista.

  Toisaalta ymmärrän hyvin, että jos haluaa pelkästään nähdä viimeisimmän viestin ketjussa, niin kestäähän se kauan hitaalla yhteydellä. Itsekin olen aina silloin tällöin samassa tilanteessa kun luen ketjua maalla pelkän GPRS-yhteyden kautta. Aika hidasta, aika turhaa. Enkä vaivaudu katsomaan linkeistä kuvia tuollaisella hitaalla yhteydellä. Yleensä tarkistan ketjun tuolloin pelkästään kännykällä joka ei kuvia hae ollenkaan. Kannattaa kokeilla jos kuvat aiheuttaa hitautta selailussa.

  Mielipiteitä on monia ja annetaan vapaus kaikille. Mun oma mielipiteeni on se, että pelkät linkit kuvagalleriaan ovat vähän tylsiä. Mielestäni paras vaihtoehto on se, että kuvat on suoraan (esimerkiksi tässä) ketjussa ja jokaiseen on kirjoitettu jonkinlainen juonto. Niitä juontoja on kiva lukea. Kertokaa missä olitte, minkä ikäisenä, mitä oli mielessä tuolloin, mistä haaveilitte, millaisissa vaatteissa olitte, millä autolla olitte matkassa, mitä näitte ympärillänne, mikä jäi pysyvästi mieleen, mikä jäi kaduttamaan, kuka porukasta ei ole enää mukana. Jne.

  Jos pelkästään kuvat sellaisenaan kiinnostaa niin Googlen kuvahaulla löytyy vaikka kuinka paljon kuvia. Myös vanhoja valokuvia.
   
 13. hla

  hla Gearhead


  Sekoititkohan nyt hieman vuodet ja maahantuojat (Berner vuonna 71 ja Bremer n. 97) ..... Toi auto oli myytävänä n . vuonna 1998 75000 mk:lla. Ei uutena vaan uustuontina, vuoden 1971 hinta olis varmaan ollut Suomessa jotain 40000-50000 mk väliltä, harvojen herkkua silti.
   
 14. met59

  met59 Gearhead

 15. Psycoil

  Psycoil 1st gear

 16. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  jep, sekaisin meni... en tiennyt että tuolla 75000 mk:lla tarkoitettiin jotain muuta jälleenmmyntihintaa myöhempinä vuosina.

  Meikäläisen viittaus liittyi cudan hintaan uutena Suomessa vuonna 1971, ja jos ollut esim. tuo 50000 mk niin vastaa nykyrahassa n. 60000 euroa. Muistaakseni TM:n testissä v. 70 ollut Challenger R/T Six Pack maksoi 65000 mk mikä vastaa n. 83000 euroa nykyisin.
   
 17. bulldog´s

  bulldog´s Gearhead

  Tossa oli kaverin kanssa puhetta noista vanhoista kiihynkiihyn kisakuvista ja se lähetti mulle ankkalinnasta tällaisen linkin...:
  http://www.vaautoracing.org/Gallery2.html
  Tuorein kuva on jostain 60-luvun puolestavälistä.
   
 18. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

  Hienoa kamaa!
  Ja käsittämättömän paljon noita pieniä takatuuppari Relluja, ainakin kolme sämpylää ja yx ryppypeppu.
   
 19. shark

  shark 3rd gear

  Sisällä
  [​IMG]
  Ulkona ajalle tyypillisillä raidoilla.
  [​IMG]
   
 20. shark

  shark 3rd gear

  Sama asia ,mutta eri auto.
  [​IMG]
  [​IMG]

  Ps Pitäiskö aloittaa uusi topiikki"linkkikuvat"???

  On vähän kuin koulunkäynti.
  Edetäänkö niitten mukaan, jotka eivät hengaa mukana, vai niitten jotka on muita edellä.
  Mitenkään nyt kenenkään mielipidettä mollaamatta,jokainen taaplatkoon tyylillään :wink:
   

Kerro tästä muillekin!