Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

 1. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Skannasin vielä muutaman vanhan kuvan Hangon katuautokisoista ja vuosi on.. - niin kuka muistaa, oisko joskus 80-luvun puoliväliä?


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Tossa vielä pari tikkurila -79

  [​IMG]

  [​IMG]


  Ja kouvola V-8 Magazine kuvaus

  [​IMG]
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Olisikohan -85, itsekin silloin ajamassa
   
 5. ET 619

  ET 619 Gearhead

  Tässä sama auto Ylivieskan suttailuissa 90-luvun alkupuolella.

  [​IMG]
   
 6. superbird

  superbird Gearhead

 7. ET 619

  ET 619 Gearhead

  Kaks aikansa näyttelyissä hyvin menestynyttä autoa melko kehnossa kunnossa. Kuvat otettu muistaakseni Bre-Vir auton pihalla 90-luvun alussa. Kuvien laatu huono, mutta piti laittaa kuitenkin esille. Mitähän tuolle Ex-Vainion Musselle kuuluu tänä päivänä? Vieläkö on sama väri päällä?

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 8. 383

  383 Gearhead

  missä toi tamin nova nyt ?????????
   
 9. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Havan Coronetti ehjänä[​IMG]
  Jä sitten ei. Näin käy kun kuskikin lutraa viinalla.[​IMG]

  Ja sitten yks "legenda" turkkusest kurkkii studesta :rotfl: .
  [​IMG]
   
 10. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Saatta olla vuodelta -86? 85 tai 86 toi kuitenkin on. Itsekin siellä tiytty.
  Tota Liikan Swingeriä mentiin maalialueelta katsomaan. Siellä oli kiva kattoo kun Swingeri tuli keula koholla perä maassa blower viheltäen, ja sitten ne pakoäänet kun päästi ohi. Se oli siistii. Räyh!
   
 11. Jza

  Jza Double Gearhead

  Ei muuten ihan joka paikassa ole 220 kilon linjatolppia keskellä autotietä pyöreässä risteyksessä, joka ei ole kiertoliittymä :rotfl:
   
 12. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Nyt kyllä rebel58 puhut kuin heikkisj:n suulla. Tuo samainen Hangon kisa taisi olla ensimmäinen kiihdytyskisa ylipäänsä jossa kävin ja tuo Liikan Swingerin takanoja jäi kyllä mieleen, voi jestas. Ja sen ajan mittapuun mukaanhan se oli sairaan nopeakin. Eikös tuo ollut sama kisa jossa Koskisella oli ensimmäistä kertaa se -64 Chevelle-räbä alla, silloin musta ja aika kälyisen näköinen - mutta erittäin nopea? Nimittäin, ennen kuin lähdettiin ajamaan kohti Hankoa piti käydä viemässä sukulaisia Seutulaan. Kun ajettiin kehäkolmosta itään päin ajoivat vastaan peräkkäin Kokon Amazon (muistanette sen) ja sitten tuo Koskisen Chevelle. Että niillä sitten ajettiin kans...

  Samoissa kisoissa (vai sekoitanko?) taisi olla sellainenkin silloin tuntematon kaveri kuin Timo Lehtimäki B-Kadetilla, sekin jäi kyllä aika hyvin mieleen.

  Mitäs tuolle 2d HT Larkille on tapahtunut, itse en nähnyt sitä sen jälkeen.
   
 13. shark

  shark 3rd gear

  Asuin tossa voimalinjaympyrän lähellä Runosmäessä tuohon aikaan ja toi linjankaatoyritys puhutti aika paljon .

  Saipahan taas selitellä harrastustaan tavallisille taaveille :mad:

  Muistaaks kukaan sitä Paraisten kallionleikkaus onnettomuutta ,jossa se Ruotsin kilvissä oleva Challengeri vetäs kallioon ,syttyi palamaan ja kuolikin väkeä kaiken lisäksi :cry:

  Onneks on tollaset onnettomuudet harvinaisia.
   
 14. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  ^Muistaa, Rauski oli luokkakaveri monta vuotta. Ton Coronetin omistaja oli intissä samassa komppaniassa. Melkein kaikki noi kaahot jotka turkkuses on silloin joskus koheltanu on tuttuja :odroll: .
  Kiihdyttelijöitten pitäis tunnistaa ton kuski[​IMG] jossei muuten niin farkkutakista ainakin :rotfl: .
   
 15. harri60

  harri60 Gearhead

   
 16. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Nii ettäkö tää:

  [​IMG]

  Muistaakseni kuva on tältä foorumilta, olisko ollu MadMiken postaama.
   
 17. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Olisiko tuossa ihka aito Finlandia 2000 kattoluukku? :)

  Coronetti näyttäs olevan seiskakymppinen. Oliko 383 Magnumilla?
   
 18. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Koville on tosiaan moni jenkkirassi vuosien saatossa joutunu, muutama takaisku-kuva löytyy täältäkin..  Tämä Monaco sai siipeensä lyhtytolpasta, -oli lähellä ettei tullut täysosuma keulaan..
  Taustalla näkyy paikallinen legendaarinen lauluauto TD-41. Yorkerin pellin alla oli todella kireä 440 ja täydessä laululastissakin kimposi ihan sikana, taka-akseli oli kempin lukolla ym. kivaa. Tarina kertoo kuinka jengi oli tullut kaasu pohjassa kohti kuusankoskea keltin suunnasta kun tien vieressä oli kaksi muijaa liftaamassa. Kuski painoi jarrua mutta jarrupoljin menikin pohjaan. Rullaamalla ja sitten pakkokakkosella ja lopuksi ykkösellä oli selvitty parin kilometrin päässä olevasta T-risteyksestä "kahvat maata viistäen" ilman jarruja.
  Kuvattu -80 luvun lopussa

  [​IMG]

  [​IMG]

  Syksyn ensimmäinen musta jää koitui tämän Aspenin kohtaloksi, kyydissä ollut tyttöihminen sai tässä aika pahasti kasvoihinsa.
  Tämä oli muuten aito kasi-aspeni. Kuva noin v.-85

  [​IMG]

  [​IMG]

  Tämä oli myös paikallinen kuuluisuus Impala oli 454:lla ja blowerilla+sivuimukaasareilla. Tässä ei onneksi tullut pahempia vaurioita muuta kun hiekkapeltiin, muistaakseni jarrut petti tästäkin ja piennarta myöten vauhti pysähtyi tuohon metsätielle vievään penkkaan.
  Kuvattu ehkä v. -92 keväällä..
   
 19. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Ei jumankauta. Ajatukset pysähty ja jäin tota Monacoa kattomaan että voisko olla... Selailin tietokoneelta kaikki kuvat missä näky kaverin Monaco, missään kuvassa ei näkyny rekisterinumeroa. Soitin auton omistajalle, ei muistanu rekkaria hänkään, aiko selvitellä illemmalla.
  Sitten aloin selata Lemi-Cruisingien kuvia mitä googlella löysin, ja sieltä löyty kuva jossa näkyy rekkari, ja siitä selvisi että tuo on kaverin auto.
  Sijaitsee nykyään Savitaipaleella huomattavasti siistimmässä kunnossa kuin ylläolevassa kuvassa :)

  http://kuvablogi.com/nayta/408422/
   
 20. elukka

  elukka 1st gear

  joo sama autohan se. piti oikee tarkistaa et mikä se oman auton rekkari oli :oops:
   

Kerro tästä muillekin!