vanhojen 4X4 Moparien kartoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 6PPC, 12.9.2017.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Minkäverran porukoilta löytyy vanhempia Moparin nelivetoja: Pickupeja, Ramchargereita, Traildustereita ja mitä niitä onkaan. Jätetään 90 luvun Ramit tämän ulkopuolelle.

    Itsellä vm 80 Dodge Power Wagon W200 Club Cab. Ei ilmeisesti hirveän yleinen kapine Suomessa.

    tekniikkana 318+ 904+ takana Dana 60 lukolla
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itse katsellut tollasta 70-80luvun nelikko Ram/Power Ramia pidemmällä lavalla. Mutta ettäs ovat kalliita ja harvinaisia. Taitaa vaan joutua Chevyn C20 pickupilla ajelemaan.
    Käsittääkseni noita ei myyty edes jenkeissä paljoa. Ford ja Chevy vie markkinoita, mutta nyt myöhemmit on hinnat noussu rajusti, kun ovat kestäviä yms. Puhumattakaan 80-90luvun taitteen cummings koneella olevista...
     
  3. pjtk

    pjtk Gearhead

    Itellä 78 W150 tekniikkana 360 + A518 + np241 + D60&D70.
     

Kerro tästä muillekin!