Vani ravistaa kiihdytyksissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vesku383, 28.6.2006.

 1. vesku383

  vesku383 Gearhead

  eli 305+700, tasakaasulla menee tasaseen(myös OD:llä), ja pahiten ravistaa ykkösellä paikaltaan lähtiessä. Paikallaan vapaalla polkiessa tuntus pelaavan ok. Saastelaitteet riisuttu. voiskohan yx pytty vetää mykäksi kuormittaessa? Perä kyllä pitää omaa kolinaansa aina vaihtaessa isompaan ja pienempään, mutt ei oo kahteen vuoteen kyllä mikskään muuttunu, ja näytti nuo ristikotkin olevan ok! Alipainevuotojakaan en havainnu silmällä/korvalla. Mites tuo tuo venttiilin kantaminen/vuoto vaikuttas, kai ravistas myös tasakaasulla? kokemuksia? aikasemmin kun meni takaristikko niin täristi eniten matka-ajossa!
   
 2. vesku383

  vesku383 Gearhead

  ei oo näköjään kellään vani ravistanu.. :odroll:
   
 3. TheJokke

  TheJokke 1st gear

  Ihan vaikka veikkauspohjalta... Onkos siinä kartaanilla tukilaakeria? Vaikka jos oot ristikot kattonu, ni kai sit senkin.

  Toinen mikä poksahti mieleen, ni vetolevyn pultit ja lootan kiinityspultit; onhan ne kaikki kireellä? Eikä o vetolevy halki (meneekö noissa?)..

  Sytkäpuolen komponentit, eli kaikki piuhat kiinni missä pitää, eikä roiski maihin mistään. Ynnä jakajan kansi ja tulpat kunnossa.

  Josko noista mitään jeesiä olis..? Ettei heti menis sinne Worst Case Scenarion puolelle :wink:
   
 4. maicol

  maicol 1st gear

  Siis mikä ravistaa? Tuntuuko että kone vai koko auto vai ehkä jotain takapuolelta? Ittellä on Chrysler Le Baron 4d -78 , siinä ravistelee takaapäin kun lähtee ykkösellä, olen varma että johtuu huonokuntoisista lehtijousista, ne on jo aivan aallon muotoiset lössöt ja yrittavat vääntyä (pitäs varmaan laittaa sellaset traction barsit, heh!) , vasen puoli huonompi ja sieltä tuntuu että enemmän sheikkaa. Vaikkei sulla olis just lehtijousia niin siellä takana voi olla muutakin feelua, kantsis varmaan tsekata.
  Niin..ja sitten noi koneen kiinnikkeet!!? Jos nimittäin tuntuu että sieltäpäin nykyttelis. Tsek tsek!
   
 5. Rokrami

  Rokrami Gearhead

  Se laatikon tukipuslan kunto kannattaa tarkastaa, saattaa näyttää ulospäin ihan hyvältä mutta sisältä onkin sitte jo päreinä...
   
 6. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Ajoin jo vian ulos, tänään rupes sitten auton alta kuuluu sellanen valitus että ajoin suoraan montulle! No takaristikkohan se kuitenkin oli, vaikka tuntu vielä viime viikolla ihan napakalta! Eturistikko varmaan originaali kun ei oo sokilla kiinni vaan jotenkin prässätty eikä rasvanippaa.. Kiitti kuitenkin vinkeistä, välillä lähtee vikaa ettii vähän väärästä päästä! :wink:
   

Kerro tästä muillekin!