vani starttauttaa kylmänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mikuu84, 10.8.2011.

  1. mikuu84

    mikuu84 3rd gear

    elikkä ongelma on semmonen että 6.2 vani kylmänä starttauttaa n.10 kertaa ennen ko lähtee käyntiin ensimmäinen starttaus käy vähän aikaa sitten nousee kierrokset ja sammuu ja toinen starttaus joutuu startata pitempään ennen ko yrittää käyntiin ja loput starttaukset on semmosia että vain hörähtää kunnes viimein jää käyntiin hehkut ja suuttimet on vaihdettu
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    Polttoaineen saanti on tarkistettu?
     
  3. Kartsu

    Kartsu Double Gearhead

    Vaikuttas aika vahvasti että polttoainelinja vuotaa. Saapi ilmaa jostain kun seisoo sen verran että kone jäähtyy. Tuppaa rautaputket ruostuessaan hapertumaan silleen etteivät aluksi vuoda ulospäin. Ilma mahtuu taasen putkeen sisälle pienemmästä reijästä kuin löpö ulos. Tankin päällä on ilmeisesti aika kriittinen paikka ruostumiselle. Toinen paikka on siinä auton etupäässä kun polttoaineputki sukeltaa runkopalkin kuvetta myöten konehuoneeseen. Siinä on sellainen suojapelti päällä joka kerää vuosien saatossa kaikkea paskaa sisäänsä mädättämään sitä putkea. Noi ny ainakin kannattaa tsekata. Eli alle joutuu vähän ryömiin.
     
  4. Siirtopumpulla on tapana oireilla samalla tavalla. Vaihdappa se, jos ei muuta vikaa löydy. Ei kallis hankinta. Kannattaa sitten tarkistaa, että menee kunnolla paikalleen, siihen tappiin, joka sitä käyttää. Se tappikin kannattaa tarkistaa, ettei ole kulunut, tai poikki. Tällaisiinkin on törmätty, vaikka ovatkin tosi harvassa. Yhteen vaniin oli vaihdettu syöttöpumppu sen takia, kun siirtopumppua käyttävä tappi oli kulunut. uusi tappi ja auto toimi taas.
     
  5. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Samaa mieltä,imee ilmaa jostain.Yksi paikka kanssa mistä ruostuu on takasillan kohdalta kun putki sukeltaa rungon sisään.
     
  6. Otsir

    Otsir 1st gear

    Missä tuo siirtopumppu muuten majailee?
     
  7. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Koneen alapuolelta kun katsot niin jommalla kummalla puolella aika alhaalla se on. Senverran aikaa, kun omani vaihdoin etten muista kummalla puolella, paremmin muistavat kertokoon.
     
  8. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Apumiehen puolella.
    Sieltä alakautta se on melkein helppoa vaihtaa jos ja kun on notkeat sormet :D
     

Kerro tästä muillekin!