Vaniin sopivia penkkejä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja O.J., 22.3.2010.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Onhan nuo Dygertin C-Tech -varustelun kapunjakkarat mukavat istua, mutta sivuttaistuki puuttuu kokonaan... :eek: mikä neuvoksi?

    Eli ideoita kehiin penkeistä, jotka olisivat loistavat matkustaa? Recaroita oon selaillut, mut näyttääkö lie ihan töpöltä penkkipylvään päässä? Nahka olisi iso plussa materiaalina... 8) Volvo S60/V70 penkit on parhaat itse istumani, mutta taas tuo käypäisyys vanin tyyliin tulee riidaksi... :oops:
     
  2. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

    Chevy Van penkit

    Jos ne kapujakkarat muuten on hyvät, niin kannattaisko pehmusteet ottaa käsittelyyn? Laita kovempaa vaahtomuovia reunoille. Noita pehmusteita voi vaihtaa itsekin. Kokeilemalla luulisi löytyvän sopivan jämäkkää.
    Ainakin Etolasta löytyy vaahtomuoveja.
     
  3. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Kyl sekin mielessä kävi. :eek: mut kun kyseessä on ns. makkarapehmustus, ja vielä sivusuuntainen... et sinne on hirmu vaikea alkaa loihtimaan tukea. :( pitäisi varmaan melkein veroilijalta apuja kysellä, jos niitä alkaisi muokkaamaan.
     

Kerro tästä muillekin!