Vaniin takapenkkii / sohvaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Swinger, 28.12.2005.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    Löytyyköhän suomesta mitään yritystä kuka valmistaisi tollaiseen uudempikoppaiseen vaniin pehmeitä takapenkkei. Vanhat kovat joutas mäkeen jos siihen sais tehtyy kunnolliset pehmeet taakse. Netistä yritin ulkomailta etsii penkkei, mutta muutama osoitekkin löytyi. Onkohan jostain mahdollista saada samaa kangasta jota etupenkeissäkin on käytetty ?
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kankaita saattaisi löytyä tuolta -> www.smsautofabrics.com
    Firmassa työskentelevä Chuck-niminen henkilö on kertomansa mukaan käynyt Suomessakin. Osasikin jopa pari sanaa. Chuck muuten lähetti myös -56 ja -65 Cadillaceihin alkuperäiset verhoilukankaat.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kannattais ottaa selvää saako niitä penkkejä/sohvia sinne vaniin ilman veroseuraamuksia! Onko kuorma-auto vai henkilöauto?
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tuohan on varmaan ilman muuta selvää. Ei kai kukaan kuvittelekaan laittavansa niitä pakettiautoon...
     
  5. Swinger

    Swinger Gearhead

    Jeps, kyllä kyse on siitä raskaammasta vaihtoehdosta :wink:
     
  6. Vani-91

    Vani-91 1st gear

Kerro tästä muillekin!