Vanin eberin kytkentä sisäpuhaltimeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mpjaprotopaja, 15.2.2004.

 1. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Eli mihin???

  Mikäli se möykky siellä konehuoneessa, apparin lokarin juuressa on sisätilan puhallin niin mihinkäs loppuu vajaasähköiset piuhat?
  Tarttis saada napsastuu poikki hitaimman puhalluksen piuha ja vedettuä se releen kautta.
  Vai poikkasenko sen ainoan joka menee siihen puhaltimeen?
   
 2. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Rupeshan löytymään. Kohta on hytti sopivan lämmin ilman savuja tai sit turkan lämmin savun kera riipuen onko sähön kulku oikeassa paikassa.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  jos kytket suoraan katkaisialle, (eli saat kaikki nopeudet) kannataa laittaa toinen rele joka katkaisee kompuran johdon kun vipu on def asennossa , muuten vie turhaa virtoja kun pitää myös kompuran kytkintä vetäneenä
   
 4. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Se oli kiva ja lyhyt matka vetää rele ilmastointilaitteen yläpuolelle ja ottaa siitä vierestä vastuksen piuha kiertämään releen kautta. Nyt on vaa nopeuden valitseminen vähä vaikeempaa.
   

Kerro tästä muillekin!