Vanin erikoinen lämmityslaitevika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Ftw-, 1.3.2023.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    G20 chevy van,-88 6.2d ilman ilmastointia ja mekaaniset lämppärinsäädöt. Alkaa puhaltamaan kunnolla kuumaa kun kääntyy vasemmalle. Suoraan ajaessa puhaltaa kohtalaista ja oikealle kääntyessä viilenee. Kierroksilla ei vaikutusta. Alkutalvesta tilanne oli parempi. Välillä ehkä lämpeni vähän hitaasti ja vasemmalle luisutellessa saatto muuttua kunnolla kuumaks mutta sen jälkeen kuumaa tuli kokoajan. Ylivuotosäiliö oli märkä joten sieltä hukkaa hissukseen nestettä niin oon ajatellu sen johtuvan vajaasta pinnasta mutta nyt vika on pahentunu ja säiliökin on täynnä. Painetta ei kerry,termari on paska,pahvi keulalla lämmöt nousee neljännekseen mutta ajattelin että pärjään sillä sihen asti että asennuskelit lämpenee. Nyt kun väliseinäkin on vaan puolikorkea niin lämpöä olis kiva saada lisää kabiiniin joten hyviä ja huonojakin arvauksia otetaan vastaan.
     
  2. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Heitetään nyt sellane "paska-arvaus", mutta voisko kenno olla jotenkin tukossa että ei kierrä vesi normaalisti. Paska termarikin varmasti osasyy?
     
  3. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Molemmat tietysti mahdollisia mutta jotenkin kuvittelis että sillon vaikuttas ennemmin kierrokset eikä autolla kääntyminen.
     
  4. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Itsellä diesel rami teki tota samaa. Epäilin aluksi lämmönsäätöläppävikaa, mutta kennon vaihdolla viimein asettu ja alkoi hyttikin lämmetä paljon paremmin.
     
    Ftw- tykkää tästä.
  5. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Kai se on koitettava sitä kennoa huuhdella..
     

Kerro tästä muillekin!