Vanin Finlux telkan johto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja MarsipaaniRaikkonen, 18.6.2007.

  1. Oliskos kellään hajua mikä mahtaa olla Finlux 3709 10" (vanin orggis?)telkkarin 12V virtaliittimen pinnijärjestys? Viidelle pinnille pitäis löytyä käyttötarkoitus ja mielellää oikea sellainen..
     
  2. ViLU

    ViLU Gearhead

    Jos ei muuten selvii niin koppa vaan auki ja kattoo sieltä. Tietenkin se on sitten hankalaa jos ei ymmärrä sähkönpäälle :eek:
     
  3. No juu kyllähän se niinkin selviää vaan ku laiskottaa. Invertteri jo tilattuna.. :rotfl:
     
  4. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Tuli just hommattua tuollainen telkkari. Siinä on irtoliittimillä kytketty plussa telkkarin takaa katsottuna virtaliittimen vasempaan yläkulmaan ja miinus vasempaan alakulmaan, siis siihen riviin missä on kolme pinniä päällekkäin. Muiden pinnien käyttötarkoituksesta ei ole mitään käsitystä.
     
  5. Asia selvisi jo liittimen viereen kaiverretuista mystisistä hieroglyfeistä (+) ja (-) :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!