Vanin jarru-ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja deeaa, 28.9.2003.

  1. deeaa

    deeaa 1st gear

    Apuja? '89 chevyvankkuri - jarruttaessa syttyy kässärin merkkivalo.

    Ei läheskään aina, mutta yleensä kun on ajanut matkaa jarruttamatta hetkeen, ja sitten painaa jarrua niin (!) ja se (o) eli samat kuin käkkäri päällä syttyvät.

    Sammuu itsekseen jonkin ajan päästä ja/tai uudelleen jarrua painellessa. Jarrut kummiskin toimivat hyvin, joskin tehoa voisi olla enemmänkin.

    Outoa on lisäksi se, että tehostimen sen pienemmän säiliön neste on pikimustaa. Jos siihen vaihtaa kirkkaat nesteet, huomaa heti jarrua polkiessa että sisempää tulee sellaista 'mustetta' sekaan ja kohta neste on kokonaan mustaa taas. Vaihtelin sen 5-6 kertaa, nyt se pysyy suht kirkkaana ainakin jonkin aikaa...mutta valo vilkkuilee.

    Jarrut on viimeksi ilmattu toissakesänä. Palat, kengät ja levytkin vaihdettu samoihin aikoihin. Vuotoja ei näy.

    Apuja, please...mikä mättää?
     
  2. cstm

    cstm 1st gear

    Siitä jarrusylinteristä kun seuraat putkia vähän eteenpäin löytyy semmonen palikka mikä säätää taka ja etu jarrujen painetta jos se on jumissa saattaa ilmetä tota valon vilkkumista ainakin mulla oli semmonen ongelma kerran. saattaa autaa kun kun naputtaa sitä jollain.
     

Kerro tästä muillekin!