vanin löpö mittari viduilee..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja puavo the baboon, 19.8.2008.

  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    elikkäs chevy vanin polttoainemittari rupes vittuilemaan,yx päivä ku lähin töihin ni vinksahti neula oikealla vaakatasoon eli näyttää reilusti yli täyttä tankkia vaikka ei varmasti ole ees varttitankkia ku olen pers auki :mad: elikkä mikähän lie vikana ja mitenkä pääsis anturiin käsix,pitää vissiin tankki puottaa alas? joissain kotteroissahan on semmonen lystikäs tarkistus luukku kontin pohjas.. :odroll: en oo vielä joutanu/jaxanu tai kehannu rueta tonkimaan ku ei nuo sähköhommat oo oekeen miu alaa elikkä jos jollakin muulla ois kokemuxia..?
     
  2. freeride

    freeride Gearhead

  3. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    heh,olipa heleppo remontti! :D akka ajo johonki routakuoppaan ni rupes taas mittari fudaamaan! :poff: vissii joku hämminki oli anturilla,jumis tae jtn..ee kiinnostanu tuo tankin irrotus urakka ku viime talvena sai jamexen tankin kans painia iha tuelta..
     

Kerro tästä muillekin!