vanin maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Duron, 3.8.2008.

  1. Duron

    Duron 1st gear

    Eli maalaan ensiviikonloppuna tuon korotetun hevi vänin, mitenköhän paljon pitäis maalia varata,kone maalilla meinaan heittää yli katot ja kaikki,olisko 5l mitään,ottaen huomioon että maalaan ensimmäisiä autojani,pohjia on tehty noin 5kk joten ei huvittais pilata liian vähällä maalilla,paljonkahan tuohon menis lakkaa yms? kertokaas omia kokemuksia....
     
  2. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    Siis kakskerros väri tulossa? :odroll:
    Minkä värinen tulee ja minkä värinen on nyt pohja? :odroll:
     
  3. lapiosarvi

    lapiosarvi Gearhead

    hae kyrööstä ikoolalta dupontin maalia,2-2,5 litraa taidoosta riippuen pitää riittää
     
  4. Duron

    Duron 1st gear

    juu eli valkoinen väri tulee pintaan,muutamia ovia vaihdeltu erivärisestä autosta joten joutuu ainakin pohjaväriä laittamaan rajusti muutamaan kohtaan.
     
  5. lapiosarvi

    lapiosarvi Gearhead

    dupontin vaaleaa hinkkaväriä kittikohtiin ja niihin erivärisiin ja jos väriksi tuloo valkoonen nii raskaskoneella koko koppa,et huomaa eroa.
     
  6. Duron

    Duron 1st gear

    ajattelin että hakisin tuosta kuortaneentien varresta pgp:n maalia 30€ litra olisko jossain vielä halvempaa? kuinkas muuten pitääskö tuo pinta ennen pohjaväriä vielä pestä jollain myrkyllä? vai puhaltaa puhtaaksi ja vielä rätillä perään..?
     
  7. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    Delfleettiä? Se on ihan hyvä eväs. Kannattaa ohentaa ehkä hiukan enemmän, kuin ohjeissa. Etenkin kun valkonen väri. Se on aina vähän paksumpaa. Kyllä sitä nyt ainakin kolme litraa kannattaa samantien ostaa :odroll:
    Alle kannattaa ostaa samasta puljusta delfleetin hiomaväriä, jos sitä vielä saa :odroll:
    Sitä voi sitten vetää myös märkäämärälle tekniikalla, kun ohentaa enemmän.
     

Kerro tästä muillekin!