Vanin maalipinta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mpjaprotopaja, 26.9.2005.

 1. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Hakukone ei tiennyt, tietääkö joku muu että missä koska milloin GM on käyttänyt termomaalia?? Huhu kertoi että kyseistä maalia on käytetty joskus ja uuden maalipinnan kanssa tulee mahdollisesti ongelmia.
  Kohteena olisi -89 Van jonka väri vaituu piakkoin, olis vaan tässä vaiheessa kiva tietää maalataanko se normaali värillä vai jollain spesiaali värillä.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Riippuu varmaan mallista ja kokoonpanotehtaasta? Mutta lähes koko 80-luvun aina 90-luvun alkuun kai sitä käytettiin? Itsellä loppuvuodesta 1989 (lokakuussa) Lake Woodissa (Georgia) kasattu biili vuosimallia 1990, ja on maalattu thermolla.. Todennäköisesti myös sinun 1989 kaappisi on thermoautoja..

  Ongelman saa kierrettyä poistamalla maali kokonaan tai pistämällä väliväri esim. epoksimaalilla.. Itselläni on yli maalauksesta epoksi välivärillä jo 3-v takana ja pinta on pysynyt siistinä..
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tarkennetaan tietoja, valmistettu Cänädä, Orion ja vuosimalli täsmäs.
  2GCEG25C7K4.....
   

Kerro tästä muillekin!