vanin madallus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 7.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla on tuommonen 6,2d g-20 90 vuosimallinen chevy van ja pitäis hieman saada siitä perää matalemmalle. Mitenkähän sen tekis ei onnistu millään madallus paloilla pikemminkin pitäis jotain ottaa pois.
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    Alkuperäisten lehtien poistoa kannattaa tarkkaan harkita(säilyykö kantavuus???). ELLEI satu olemaan autossa joskus asennettu lisälehdet, nehän voi poistaa ilman onkelmia jos vaan U-pultit ei jää pitkiksi. En nyt muista montako lehtiä alunperin pitäis olla tehtaalta kertokoon joku viisaampi jos muistaa. TAI Vallilan Takomo tekee mieleiset jouset kun vaan kerrot mitat ja vahvuudet..? Etupäässä kai sama elikkäs mittojen mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!