Vanin ohjauskulmat ja säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja voittol, 9.10.2015.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Onko kukaan suomen alueella säädättänyt tuon ihan uusimman mallin chevroleen pyöränkulmia , jos on niin missä on onnistunut ? ittekkin säädätin toukokuussa Tampereen euromasterilla , kun alkoi syömään kuskin puolta sisäreunasta, reissu oli farssi , mutta kaveri väitti että parempaan päin meni , nyt alle 15000km lisää ja silloin laitettu virheetön kumi taas sisä reunasta mennyt. Juu ei ole ehtinyt seurustella kesän aikana tarpeeksi auton kanssa . Tänään varovaista tunnustelua Kuusamossa parissa isommassa liikkeessä , josko onnistuis säätö , ekassa kyllä onnistuu ja kaikkien autojen säätö arvot löytyy, mitä nyt tarkemmin kyseltynä Chevroletit yllättäen rajoittuivat korealaisiin , toisessa on vastaavia säätöjä tehty ja heillä paljon kaikenlaisiin autoihin säätöarvoja , Niin kysyisin raadilta mitä tehdä onko suomessa korjaamoa joka pysyisi , muuten käy , mutta jos ei ihan helsinkiin asti ja toisaalta ei rovaniemen yläpuolelta , itte en noin nyky autoon kajoa , jäykän akselin supurpanin kyllä säätelen korvakuulolta , mutta tuossa kaikkee huomioitavaa liikaa ,auto siis 07 vm vani dieseli tekniikalla ja näin ollen takavetoinen.
   
 2. KajS

  KajS Gearhead

  Harmi, kun olet siellä oikeessa Suomessa. Turun Motonetissa osataan hommat. Siellä säätyy ihan kaikki.
   
 3. downtown

  downtown 3rd gear

  luulis kempeleen a1-autovärin ainaki tietävän pohjosemmas jottai uuemmistaki usatuotteista
   
 4. juuv8

  juuv8 1st gear

  Isellä on Gmc sierra paripyörä pitkällä hytillä. Ei tahdo löytyä paikkaa keski-pohjanmaalta minne tuo kampe mahtuu. Mielelläni otan tietoa vastaan, jos joku tietää hyvän paikan tästä läheltä.
   
 5. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Koklaas Vianor. Siellä olen itse käynyt jenkit säädättämässä.
   

Kerro tästä muillekin!