Vanin penkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja aaCHEVY, 5.2.2004.

 1. aaCHEVY

  aaCHEVY Gearhead

  Olen aikeissa ostaa vanin ja nytpä kiinnostas, että pitäisikö ostaa valmiiksi pehmosille katsastettu vai onko toi kovanlisäpenkin muutos pehmeiksi jo läpihuutojuttu ja miten tota lakia nyt sitten tulkitaan. Kun kaikki pehmeille leimatut joihin olen törmännyt ovat selkä taaksepäin mikä nyt fiksulta tuntuukin, mutta mites jos ite olisin muuttamassa kovista pehmeiksi ja kohdalleni sattunut inssi lukee lakia pilkulleen ja vaatii selkää menosuuntaan. Onko jotain vielä tehtävissä vai onko peli sillon pelattu?

  On tää niin pal vaikia maa, jost mie niin pal kärssii sain!
   
 2. wili

  wili 3rd gear

  Jos on kovat penkit eli vanha paku niin saat unohtaa pehmeät penkit menosuuntaan. Jos ostat HENKILÖAUTOKSI rekisteröidyn niin sen saat muutoskatsastettua pakuksi pehmeillä penkeillä 2+3 menosuuntaan.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: wili 2004-02-05 11:50 ]</font>
   
 3. aaCHEVY

  aaCHEVY Gearhead

  Jos ostaisin bussisisustalla ja otan ylimääräiset penkit pois, taitas saada helpoiten pikkuverollisen pehmeä penkkisen paku vanin. Mitenkähän tommosessa menee sitten noi väliseinä säädökset.

  Onko noissa kuorma-autoiksi rekisteröidyissä joku pakollinen väliseinä. Niissähän ainakin noi penkit ois vapaat ja taitaa niiden sijoittelussakin olla vapaammat kädet.
   
 4. Pasi

  Pasi 1st gear

  Joo. kuorma-autoissa tarvitaan väliseinä, saa asennella oikeastaan mihin kohtaa autoa hyvänsä.. siis tavaratilassa tietty :smile:
   

Kerro tästä muillekin!