Vanin sähköpenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 21.1.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Auto siis vm. -90 Chevy Van 6.2d. Missäs mahtaa sijaita kuskin kapteeninpenkin sulake? Penkki lakkas toimimasta painepesun jälkeen ja vikaa tarttis alkaa metsästään jostain. Onko muita ideoita mistä vikaa vois etsiä?
   
 2. 63impala

  63impala 1st gear

  Sulaketta ei oo kuten ei myöskään sähkölaseille. GM:n lasinnostimien ja penkkien kytkimet tahtovat hapettua. Kato tuleeko katkaisijalle virtaa ja jos tulee, muttei lähe, pura katkaisja. Sisus on varmaan messingin oksideista vihree. Putsaa, rasvaa ja kasaa. Voi vaikka vörkkiä.
   
 3. 454SS

  454SS 3rd gear

  kaverin vanissa on sähköpenkin sulake konehuoneessa, on jälkiasennettu mutta eihän sitä tiedä jos sullakin olis. sillä se sulake palaa aina kun penkin ajaa ihan taka-asentoon
   
 4. BlueVan

  BlueVan 1st gear

  Olenpa melko varma, että sulake on konepellin alla vasemmassa etunurkassa, siinä on semmoiseen alumiinipellinpalaseen ruuvattuna x kpl automaattisulakkeita, eli nappi pompsahtaa ylös, kun sulake palaa. Käyt painamassa sen pohjaan, niin taas pelaa.
   
 5. tommi76

  tommi76 1st gear

  kiitoksia kaikille vastanneille kokeilen etsi ne sulakkeet kerron sitten lisää miten kävi!:wink:
   

Kerro tästä muillekin!