vanin sähköt kateissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 10.3.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyseessä on -79 chevy vani.Auto on seisonut pitkään käyttämättömänä ja nyt oli tarkoitus käyttää mutta.Virtaa ei tule mittareille,sulakepesälle eikä virtalukolle.Oiskohan jossakin ns.pääsulake tai joku rele jota en löydä?virta lähtee kyllä akulta mutta katoaa heti,tulipellin toisella puolen.Tämä kysely on jo vtcf:n palstallakin.
     
  2. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Itselläni oli caminosta kaikki sähköt kateissa ja vika löytyi startin piuhoista. Taisi olla startilta lähtevässä piuhassa joku vanha ja huono liitinviritelmä jonka vaihtamisen jälkeen sähköt palas.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei ollu startin piuhoissa vika.Miten hankale ois irrottaa sulakerasia siis yltääkö johdot minnekään et ei tartteis kaikkia kerralla irti ottaa eivätkä menis sekasi
     
  4. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Tuleeko se plus siihen konehuoneen akun yläpuolella olevaan plus-terminaaliin.Ruuvaa piuhat irti ja putsaa kaapelikengät sekä tarkista,että jännite menee joka johtoa pitkin eteenpäin.Siihen pääsee vettä joka aiheuttaa hapettumia.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo vika löyty kiitti avusta.starttiin tulevan (akulta) virtajohdon alle tulee johto joka yhdistyy sulakerasiaan ym,ja minä idiootti olin pistänyt sen maihin olihan siinä askin ruuvin alle sopiva liitin eli virta kiertää startin kautta muualle auton sähkölaitteisiin (ei ihme,että vanien akut aina purkaantuu).
     

Kerro tästä muillekin!