Vanin takajarrut

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja JPA, 21.8.2009.

 1. JPA

  JPA 3rd gear

  Ongelmana on että tehty täysi jarru remontti taakse eli kaikki uutta. mutta nyt ei jarrut toimi yhtään. eli ongelma on varmasti siinä jossain vekottimessa jarru putken välissä missä pitäisi olla jonkin nappi. Noh joo löytyi tuollanen jakoboxi mistä lähtee useampikin jarru putki ja myös yksi sähköjohto menee kiinni (ilmeisesti tuon häiriövalon anturi). ongelma että kun tuota boxia on hankala päästä tarkemmin tutkimaan niin missä kohtaa siinä napin pitäisi olla? keulaa kohti osoittaa yksi ruosteinen nuppi mutta mihinkään se ei liiku. Muutenkin kotterossa on typerät jarrut kun ei pääse kiristään/löysään ulkopuolelta eli ei ole sitä aukkoa rummussa, mikä löytyy ainakin saman ikäisestä pikkarista mikä seisoo pihalla.
   
 2. dodgeman

  dodgeman 3rd gear

  jos sen "nupin" ympäriltä löytyy kumirengas niin sen nupin pitäis liikkua. varovasti naputtelet sisään ja ulos niin lähtee liikkeelle,muista öljytä ja varovaisuutta peliin
   
 3. dodgeman

  dodgeman 3rd gear

  joko jarrut toimii :eek:
   
 4. koneasentaja59

  koneasentaja59 1st gear

  Jarruista

  Olisiko kuormantunnistimen nuppila kyseessä? Kun on lastia tahi ei ole lastia, takajarrut ottavat eri voimalla kiinni jotta ajonhallintaa olisi enempi. Jarrujen säätö (kenkien) reikä löytyypi usseinmitteein kuiteskin jarrulevystä, siis siitä missä jarrusylinteri ja kengät ovat kiinni. Onpi kumitulppa ussein tallessa kurajarruna jne . . .
   

Kerro tästä muillekin!