Vanin takajarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja JPA, 21.8.2009.

  1. JPA

    JPA 3rd gear

    Ongelmana on että tehty täysi jarru remontti taakse eli kaikki uutta. mutta nyt ei jarrut toimi yhtään. eli ongelma on varmasti siinä jossain vekottimessa jarru putken välissä missä pitäisi olla jonkin nappi. Noh joo löytyi tuollanen jakoboxi mistä lähtee useampikin jarru putki ja myös yksi sähköjohto menee kiinni (ilmeisesti tuon häiriövalon anturi). ongelma että kun tuota boxia on hankala päästä tarkemmin tutkimaan niin missä kohtaa siinä napin pitäisi olla? keulaa kohti osoittaa yksi ruosteinen nuppi mutta mihinkään se ei liiku. Muutenkin kotterossa on typerät jarrut kun ei pääse kiristään/löysään ulkopuolelta eli ei ole sitä aukkoa rummussa, mikä löytyy ainakin saman ikäisestä pikkarista mikä seisoo pihalla.
     
  2. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    jos sen "nupin" ympäriltä löytyy kumirengas niin sen nupin pitäis liikkua. varovasti naputtelet sisään ja ulos niin lähtee liikkeelle,muista öljytä ja varovaisuutta peliin
     
  3. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    joko jarrut toimii :eek:
     
  4. koneasentaja59

    koneasentaja59 1st gear

    Jarruista

    Olisiko kuormantunnistimen nuppila kyseessä? Kun on lastia tahi ei ole lastia, takajarrut ottavat eri voimalla kiinni jotta ajonhallintaa olisi enempi. Jarrujen säätö (kenkien) reikä löytyypi usseinmitteein kuiteskin jarrulevystä, siis siitä missä jarrusylinteri ja kengät ovat kiinni. Onpi kumitulppa ussein tallessa kurajarruna jne . . .
     

Kerro tästä muillekin!