Vanin takajarrut

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Van-85, 24.1.2005.

 1. Van-85

  Van-85 1st gear

  Ei löydy jarruja vasempaan takanurkkaan sitten millään. Ilmaa ruikkii tasaseen tahtiin. Tuntuu ihmeeltä että mistä sitä oikeen tulee,kun oikea jarru toimii oikein, eikä sieltä saa tulemaan ilmaa vaikka kuinka polkee.
  Niin ja se vasen sylinteri on vaihdettu uuteen , kuten myös siitä T-liittimelle menevä putkikin. Päälle päin ei vuotoja näy missään ja se pääsylinterikin on vielä erikseen ilmattu. Mistä p...ele sitä ilmaa tulee???
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Moi,

  kumiletkut(pyöräkohtaiset) ovat joskus ihmeellisiä tapauksia. Tsekkaa onko päällimmäisessä kerroksessa pullistumia. Jos, niin ne vaihtoon(soveltaen tätä ongelma- aluetta). Toinen ongelma on paineentasausventtiili(t). Ne voivat imeä ilmaa tai venttiili on väärässä asennossa ilmauksen aikana eikä salli ilman poistua oikein. Katsopa aikaisemmat keskustelut täsätä aiheesta; muutaman päivän vanhat. Vastailin jollekulle tuosta ilmausongelmasta. Katso myös vielä kerran ilmausnippazydeemin toiminta siinä uudessa pyöräsylinterissä. Ja sitten; jos kuitenkin toiseseen piiriin pääsylinterissä jäi ilmaa.....?  Kommentoin nyt yleisellä tasolla GM- jarruista, en tietystä merkistä/mallista. Ja muutenkin tää nyt on vähän arvailua.....
  Terveisin,

  Vieras
   

Kerro tästä muillekin!