Vanin takajarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Van-85, 24.1.2005.

  1. Van-85

    Van-85 1st gear

    Ei löydy jarruja vasempaan takanurkkaan sitten millään. Ilmaa ruikkii tasaseen tahtiin. Tuntuu ihmeeltä että mistä sitä oikeen tulee,kun oikea jarru toimii oikein, eikä sieltä saa tulemaan ilmaa vaikka kuinka polkee.
    Niin ja se vasen sylinteri on vaihdettu uuteen , kuten myös siitä T-liittimelle menevä putkikin. Päälle päin ei vuotoja näy missään ja se pääsylinterikin on vielä erikseen ilmattu. Mistä p...ele sitä ilmaa tulee???
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi,

    kumiletkut(pyöräkohtaiset) ovat joskus ihmeellisiä tapauksia. Tsekkaa onko päällimmäisessä kerroksessa pullistumia. Jos, niin ne vaihtoon(soveltaen tätä ongelma- aluetta). Toinen ongelma on paineentasausventtiili(t). Ne voivat imeä ilmaa tai venttiili on väärässä asennossa ilmauksen aikana eikä salli ilman poistua oikein. Katsopa aikaisemmat keskustelut täsätä aiheesta; muutaman päivän vanhat. Vastailin jollekulle tuosta ilmausongelmasta. Katso myös vielä kerran ilmausnippazydeemin toiminta siinä uudessa pyöräsylinterissä. Ja sitten; jos kuitenkin toiseseen piiriin pääsylinterissä jäi ilmaa.....?



    Kommentoin nyt yleisellä tasolla GM- jarruista, en tietystä merkistä/mallista. Ja muutenkin tää nyt on vähän arvailua.....
    Terveisin,

    Vieras
     

Kerro tästä muillekin!