vanin valot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 22.1.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  eli mul pimeni ajovalot 89 chevy vanista ja tuli takas ku rassasin valoreleitten liitintä mut nyt ei sit enää pelaa mittari valot mistä lähteä metsästää vikaa mistäs noist vaneista löytyy sulake rasia olen just ostanu auton joten en ole viel perehtyny tarkemmin
   
 2. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  valokatkaisin taitaa olla noiden akilleen kantapää, pyörittele sitä valokatkaisijan nuppia jos ne mittarivalot löytyis :mad:
   
 3. wili

  wili 3rd gear

  Sulakerasia on kuskin jalkatilassa kun sinne paneelin alle katsoo.
   
 4. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Tarkista lamppujen liittimet, aika usein sulaa huonon kosketuksen takia.
   
 5. hyty

  hyty 1st gear

  ongelma samaan asiaan. toi valojen katkasia vaihdettu vuosi sit kun lyhyet hävis. no nyt häviää taas, mut tulee takaisin kun vetää lyhyet/pitkät katkasiaa vähän... ärsyttävä vika noin pimeellä... ostaakko suosiolla uus viiksi, vaiko purkaa ja ihmetellä????


  cruise malli...
   
 6. akizone

  akizone 1st gear

  Edelliseen viestiin että jalkatilasta rattiputkeen kiinnitettynä löytyy valkoinen muovimökö johon tulee/lähtee johtoja (valonvaihdin) ohjaus tulee vilkkuviikseltä rautatangon välityksellä. mulla tuo vaihdin oli aika sulanut....siis toinen liittimistä eli ainoa lääke oli vaihtimen uusiminen ja taas skulaa. viikseä ei siis kannata vaihtaa :)
   
 7. vaninkusais

  vaninkusais 1st gear

  Mittarivalot

  Ostin kans just vanin. Mittarivalot tuli tosiaan takas kun pyöräytin hieman vastapäivään valokytkintä. Kiitti vinkistä. :D
   
 8. JariKoo

  JariKoo 1st gear

  Moi
  Eipä tulleet takas, ja näkyy olevan pikkuisen sulaneet ne foliot mittariston takaakin...

  mutta sähkökin katooaa nykyisin jonnekkin.

  ...tu
   
 9. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  mullakin on se mittariston taka"folio" missä ne kuparilangat vilistää, melkeen kokonaan irti, ei sen pitäis haittaa, mittaile sielt yleismittarin kaa tuleeko sähköä, katso myös se liitin/liittimet jotka tulee mittariston taakse kiinni, yleismittari käteen ja toisella kädellä valokatkaisijaa pyörittelemään. jos ei auta, niin liitos liitokselta kulkien mutta varmista ens se valokytkin ja sen toiminta.

  ajovalot ja pitkät kannattaa releistää, jos noita valokatkaisimia menee.
  katkaisijalta sit vaan herätteet...

  ei oo muutes mikään selvä toi mittarivalojen himmennys, ittelläkin meni vuosi ennenkun tajusin :lol: :lol: :oops: , ja tulipahan laitettua uudet polttimot samalla
   

Kerro tästä muillekin!