Vanin vilkut, vilkkuu liikaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja linttaritari, 24.5.2013.

  1. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    -91 riisseli vani; takavilkut toimii niin kuin pitääkin,mut yllätys yllätys edessä,vikkuu kaikki vilkut ? (sivu& maski), maadotukset putsailin,ei vaikuttanut muuta ku kirkastuivat vaan,mittaristossa vilkkuu kumpikin merkkivalo(ihan kuin olis hätävilkut päällä). Relettäkin vaihdoin
    ku hyllystä sattu löytyy,tosin käytettyyn.( Vilkku oikealle,takana vilkuttaa oikealle ,mutta edessä vikkuu oikealla ja vasemmalla),missä vika ???,ostin auton viikko sitten ja edestä puuttui toiselta puolelta molemmat polttimot,neuvokaa tyhmää.... :mad:
     
  2. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Vilkun katkaisijaa saattais kannattaa tutkailla ekana.
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Onkos siinä vetokoukku??? Jos on, niin sen johdotukset syyniin.
     
  4. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    on koukullinen? miten se voi vaikuttaa vain etuvilkkuihin?Kokeilenko kärryyn vai raakasti vaan poikki koukun piuhat...?
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Siten, että perävauunun vilkkujohdot on vedetty etuvilkuilta. Takavilkuilta virtaa näihin ei voi ottaa, koska ne toimivat samalla jarruvaloina.
     
  6. exoddus

    exoddus 3rd gear


    Juurikin näin.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kattelet kaikki suomalia viritykset pois sieltä ja ensin ettei ole tosiaan johdot hapettunut pistokkeen sisällä purkaisin ennemmin sen pistokkeen kuin katkaisisin ne johdot.
     
  8. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Iso Kiitos neuvoista, hyvät veljet. Avasin pistokkeen, ja putsailin ja hei
    vilkuthan toimii kuten pitää.
     

Kerro tästä muillekin!