Vanne adapterit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Vetteman, 15.4.2005.

  1. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Elikkäs wheel spacers. Onko tämmöset mallit turvallisia jotka on siis pelkkiä pyöreitä alumiinilevyjä ja niissä viisi reikää. Tällaiset löyty omasta autosta kun se tuli jenkeistä. Poiskaan niitä ei oikeen voi ottaa kun vanteet osuu tällöin jarrusatulaan.. Ei raaskis vanteitakaan vaihtaa kun on hyväkuntoiset pinnavanteet kysessä..
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onhan ne turvallisia niin kauan, kun vanteen keskireikä kantaa pyörän navasta.
    Taitaa vielä olla kiellettyjäkin suomessa, jos ei ole auton valmistajan "tyypittämiä"? Mene ja tiedä. Jos ei näy insinöörin tarkastuksessa, niin mikä ettei... 8)
     
  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    laittomathan ne on, mutta...
    Itsekkin jouduin laittamaan eteen sellaset 5mm levittävät juuri samasta syystä, eli otti satulaan kiinni. Pulteissa pitää olla vaan kierrettä tarpeeksi ja napa ylettyä vanteen keskireikään. Itse en pitäis noita vaarallisina. Lähinnä katsurit ei tykkää siitä raidevälin muutoksesta.
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    niin ja vielä jatkoa... mitäs jos ne adapterit tekee itse niin ,että hitsaa/pulttaa vaikka vanteeseen levyn kiinni. Tuskin kukaan huomauttanee.
    Nyt taas kohta haukutaan ja lukitaan, kun neuvotaan laittomuuksia. Näitähän käytetään tietenkin aina vain kilpailukäytössä suljetulla alueella. 8)
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Vaikeuksia lienee ollut vaan valettujen speisereiden kanssa, ne tahtoo murtua ja jos se jossain tilanteessa pääsee putoomaan pois voi tulla ongelmia. Kiinnittäminen vanteeseen ei juridisessa mielessä auta. Ei tosta kannata huolestua, vaikkei ne mutterit yltäiskään kierteille kun vähän. Hommaa vaan samalla kierteellä olevaa tankoa, sahaa niistä pätkät ja ruuvaa ne sinne muttereiden päihin, ni hyvältä näyttää :rotfl:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vielä helpompi on kun ostaa semmoset koristenupit muttereiden päälle.
     

Kerro tästä muillekin!