Vannetukun uusi aluevaltaus valkosivurenkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Crash_, 17.3.2013.

  1. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    tässä ollaan taas päättävässä asemassa.

    minkä maan haluaa vaurastuvan ja minkä ei.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Hinnat alkaen 89,95 eli kaiketi 155R/13 ja sitten jenkki kokoiset varmaan niin kalliit, että aidot jenkkiläiset kuluineen halvemmat.


    Montakohan euroa tollainen maksaisi tehtaalta tai taiwanista marketista 10€?
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

  5. saresks

    saresks Gearhead

    Jos ei nyt mikään pro-touring vehje ole, niin eiköhän niihin alustaltaan orkkiksiin autoihin, joissa uutena noita valkonauhoja vielä käytettiin noi ominaisuuksiensa puolesta ihan heittämällä mene. On tässä maailmanajassa joutunut jo pitempään ostamaan kiinalaista, viimeksi valkosipulia, ja on Nankangin renkaillakin aikoinaan ajeltu fullsizessa, eikä ne poistaneet sitä tosiasiaa, et olis pitänyt iskarit uusia jo 100tkm sitten.

    Kyl muakin ottaa päähän, et ei saa sähköä omakustannushintaan tai maitoa tuottajahintaan, senkin ahneet suomalaiset pisniksentekijät.

    :wink: ... vai auttaako toi loiventamaan.
     
  6. karra

    karra Double Gearhead

  7. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kiinassa tehdään kaikki, halusi sitä tai ei. Ja kun kaikki tehdään siellä niin ei se ole huonompaa tai parempaa kuin muuallakaan (siis tämä made in China).
    Sitäpaitsi huonoimmatkin nykyrenkaat ovat paremmat kuin mitä näihin meidän kosliin pultattiin tehtaalla alle. Jos noita ruvettais Lieksassa kumitehtaalla paistamaan, niin maksais jo Joensuussa 500 kappale :(

    Hyvä kun joku on ruvennut noita tuomaan ja hyvä jos joku vielä ostaisi niin niitä jatkossakin sitten saisi kun yllättäen tulee tarvis. Renkaat on sellainen, että ei niitä mistään vesien takaa kehtaa alkaa rouduuttamaan tuolla hintatasolla.
     
  8. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Tämä pitää aivan varmasti paikkansa!
     
  9. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  10. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Eikö Vannetukulla ole muita halpoja valkosivuja kuin Kiinalaisia?
    Ei luonne anna periksi Kiinalaiselle, koitan välttää kaikkea siellä maassa tuotettua. Vaikeaa on kyllä. Koitan silti jatkaa samaan malliin.
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

  12. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Kaiken lisäksi ne kiinalaiset renkulat on ihan paskoja. Mulla on ollut käyttöautossa kolmen merkkisiä halpis kiinalaisia ja yhteistä niille kaikille on se, että jossain vaiheessa ne ei ole enää pyöreitä eikä niitä saa enää senjälkeen tasapainoon.
     
  13. 63S88

    63S88 Gearhead

    Neliskanttisenkin saa tasapainoon, mutta se on se pyöreästä poikkeava muoto joka saa ravistuksen aikaan. Jep. :wink:
     
  14. dart -66

    dart -66 Gearhead

    ^ Juurikin noin.


    Ja Nankang on Taiwanilainen eikä Kiinalainen Rengasvalmistaja.

    Tosin kiinalaisten mielestä Taiwan kuuluu Kiinalle...
     
  15. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Vähän OT noihin valkosivurenkaisiin, mutta MuscleCarReview lehdessä oli taannoin hyvä kommentti sitä, että miksi joku muskeliauton kunnostaja/rakentaja/entisöijä laitettuaan kymmeniä tuhansia ($/€) autonsa laittamiseen niin viimeiseksi hankkii autoonsa halvimmat mahdolliset tarjous renkaat...???
     
  16. Ehkä siksi että sillä entisöidyllä autolla ei juurikaan enää ajeta?
     
    Poke tykkää tästä.
  17. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Oikeasti harva korkeaprofiilinen rengas on täysin pyöreä. Pyörintäsuunnassaan saa liepata vaikka sentin, niin ei haittaa menoa, rengashan on muutenkin lytyssä auton liikkuessa. sitten jos lieppaa sivusuunnassa onkin toinen juttu.

    Mutta jos nämä Nangangit ovat Taiwanilaisia niin sehän tekikin tästä renkaasta taas etnisesti hyvän, siellähän ne muutkin osat valmistetaan :)

    Minulla on ollut muuten niitä kalliitakin valkosivuja autojen alla, Cokeria ja American Racingia, en kyllä ymmärrä mikä niistä sitten hyvän tekee tarjousrenkaisiin verrattuna(muuta kuin että niissä on miljonääri valkosivu) Yhtä lailla nekin lieppaa ja saa painoja laittaa rutkasti, että saa tasapainoon
     
  18. 63S88

    63S88 Gearhead

    Ihan oikeasti,millä autolla on vielä hyvä ajaa jos on sentti pystyheittoa? Mitä nyt olen noita nähnyt, niin rättirengas antaa tuossa varmaan vähän anteeksi, mutta radial ei.
    Jos on virheettömät vanteet, niin kyllä niitä pystyheitottomia renkaitakin näkee. :D
     
  19. saresks

    saresks Gearhead

    "etnisesti hyvä", tota täytyy alkaa käyttää missä kehtaa. Hehheh
     
  20. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Kiitoksia.

    Eilinen 2 sija on vaihtunu varmaa sijalle 4. Lisää tarvitaan vielä ;)
     

Kerro tästä muillekin!