Vanteet Dusteriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Matson, 4.8.2010.

  1. Matson

    Matson 1st gear

    Suunnitelmissa ois laittaa eteen 195/60/15 kumit ja taakse 245 tai 255/60/15 ja vanteiksi gragarin teräsvanteet mallia daytona blackit tai v-5 blackit ni kiinnostas tietää onko jollain tietoo millä backspacella/offsetilla kannattaa alkaa laittaa,eteen 7 tuumaa leveet ja taakse 8 tuumaa mutta mikkäs ois sitte muut mitat? :eek:
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tuliko sinulla yksimäntäiset levyjarrut eteen? Nillä vanteen kiinnitystaso tulee noin 3/4" alkuperäistä ulommas.
     
  3. Matson

    Matson 1st gear

    Joo yks mäntäset on, -75 laikka avo valiantti joutu elintenluovuttajaksi...
     
  4. mopar-a-body

    mopar-a-body 1st gear

    joo

    mä tos mittaan bäkit kun sateet lakkaa .ei viitti lähtee konttaan alle tällä kelillä. eessä 215 ja takana 255 15 tuumaset-mut palaillaan asiaan kelien parannettua.
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Kaverin Dusterissa edessä 205/65/15 kumit 7 tuumaisella vanteella joiden offset -6 mm. Takana 255/60/15 kumit 8 tuumaisilla vanteilla -19 millin offsetilla. Edessä yksimäntäisten jarrut, takana leveydeltään vakio kasikolmevarttinen A-koppa-akseli vakioilla kapeilla rumpujarruilla. Lehtijouset on myös orggispaikoillaan. Eteen ei juurikaan leveämmät mahdu, takana on pari senttiä väliä jousiin. Vanteet on American Racingin Outlaw I:set, joita ei näköjään olekaan kyseisiä kokoja muilla offseteilla. Back spacing on näköjään 3.76" ja 3.75". Pyörät istuu todella hienosti ja täyttää näyttävästi pyöräkotelot.
     

Kerro tästä muillekin!