Vanteet jenkeistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja retro, 20.3.2007.

  1. retro

    retro Gearhead

    Moro!

    Mistäs ootte tilailleet vanteita Ameriikasta? 300c:hen pitäisi saada vanteet ja renkaat alle, muttei suomesta löydy sopivan isoja ja kiiltäviä. Mitkäs Ameriikan firmat kuljettelevat vanteet tänne kylmään Suomeen? Kokemuksia?
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    eikös leatherheavenin mika myy noita bling bling vanteita?tuovat suoraan jenkeistä ilman välikäsiä.
     
  3. freeride

    freeride Gearhead

  4. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    LEATHERHEAVEN Vois löytää bling bling vanteita 8)
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Voihan noita kysyä suoraan Ameriikastakin. Kyllä ne sieltä sitten kertoo, lähettääkö mitään ulkomaille ja millä hinnalla ja millaisilla ehdoilla. Luulisinpa myös, että tommonen kaikenlainen "kuumin hotti" löytyisi postimyyntifirmoistakin, kuten Summitilta ja niillehän rahtaaminen on arkipäivää. Ja jos ei itse uskalla asioida ulkomaalaisten kanssa, niin onhan näitä kotimaisia välittäjiäkin.
     
  6. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Eipä oo juur tullu vastaan jenkkiläistä firmaa, joka kieltäytyis rahasta....
    Tähän mennessä kyllä joka ainut on kamat lähettänyt kiltisti tännekin.
    Miks ihmeessä joku rengas/vanne pulju poikkeuksen tekis ?
     

Kerro tästä muillekin!