vanteet summitilta?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja falcon, 28.8.2012.

 1. falcon

  falcon 1st gear

  Laitetaan nyt vielä tännekin. Onko kukaan tilannu vanteita summitilta, eli kiinnostas tietää paljonko muita kuluja(tulli,rahti,jne), ja mistä asti tarvii hakee, vai tuleeko kotiin :wink: .
   
 2. elky

  elky Gearhead

  Mene summitin sivuille ja lisää ostokset koriin, niin pääset arvioimaan rahtikulut eri vaihtoehdoilla. Alv on sitten tietysti 23 % ja tulli jotain.

  [​IMG]
   
 3. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Olen tilannu. 2;lla ekalla kerralla laittoivat rahat takas kun ei tullutkaan tarpeeksi tilauksi et olisivat ruenneet tekemään.
  Tilatessa kyl luki et "on stock"= varastossa. Yleistä vilunkin jenkeiltä.

  Rahtihinta riippuu paketin koosta ja painosta. Vanteiden kohdalla voin sanoa että rahti maksaa reilusti. Helposti tulee nejännes - puol kuutiota neljästä vanteesta laatikoineen.

  Tuovat kotiin asti jos niin haluat (ja maksat).

  Helpoimmin saat asian selville kun otat yhteyttä Summitille. Kuten ELKY kerkesikin näyttämään.

  Voin tietenkin ottaa hoitaakseni vanteesi kotiisi. Maksusta tietty.
   
 4. falcon

  falcon 1st gear

  Pikainen laskutoimitus osoitti että esim. american racing ansen sprint vannesarja olis summitilla reilut 1100taalaa, ja us-partsilla reilut 700€uroo. Josko tilais falconiin tommoset us-partsilta.
   
 5. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Jälleen kerran tuli todistuksi että Partsilla on kilpailukykyiset hinnat.

  Vaikeaa on löytää halvemmalla.

  Sieltä vaan..
   
 6. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Ai niin sulla oli nuo vanteet nelipulttiset...kaverila kun olis letukan jaolla olevat vm 68 Ansen Sprint vanteet 6x14 4kpl, niiden sarjanumerotkin on lähellä toisiaan, pari keskiötäkin löytyy.....ei ole od:läisiä, mutta voin vinkata jos jotakuta kiinnostaa.. :D
   
 7. nixon

  nixon 3rd gear

  Jonkun pitäis oikeesti tarjota osienroudauspalvelua tuolta amerikasta käsin, koska kyllä noihin autokontteihin mahtuu vaikka mitä kivaa mukaan.
  Tai onnistuuhan se jo nyt, mutta tarttis vaan tietää kuka tuollaisia hoitaa ja mihin hintaan.
   
 8. Mopar

  Mopar Gearhead

  viewtopic.php?f=2&t=131162
   
 9. nixon

  nixon 3rd gear

  On tutut linkit joo. Tarkoitin lähinnä sellaista firmaa minkä nettisivuilla lukis edes suuntaa antavia hintoja(ja tietoa mistä kontti lähtee ja mistä nouto suomessa), kun on niin helvetin vaikea käyttää sitä puhelinta. :x
   
 10. revariver

  revariver Gearhead

 11. Fc

  Fc 3rd gear

 12. nixon

  nixon 3rd gear

  Just tollasta tarkoitin, helpottaa alustavaa suunnittelua ja laskentahommia aika helvetisti. Kiitokset.
   
 13. challenger500

  challenger500 Gearhead

  Ma asun Finn-US konttuurista 45min ajomatkan paassa, olen lahettanyt niin puolen kuution paketista express vaniin, nouto hameenlinnasta Suomessa, tai pienemmat toimittavat himaan asti.
  Voi laitella YV:ta, kannattaa joskus paketoida vahan samaan nippuun kamaa niin saastaa rahtikuluissakin. 6 viikkoa on aika standardi siirtoaika, ja joka viikko tosta satamasta lahtee konttia sinne harmaan.
   
 14. Caideman

  Caideman 1st gear

  Tossa kun laskeskelin, niin ton ylempänä olevan vannetoimituslaskurin mukaiset vanteet vois saada hyvinkin järkevään hintaan S. Niemensivulta. Sillä on ollut noi osahinnat 1,3 - 1,5 kertaa toi mitä esim Summitin sivuilla USD-hinta. Sisältäen kaikki kulut ja takuun, jota on hankala yksityisasiakkaana järjestää. Kannattaa kysellä...
   

Kerro tästä muillekin!