vanteet summitilta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja falcon, 28.8.2012.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Laitetaan nyt vielä tännekin. Onko kukaan tilannu vanteita summitilta, eli kiinnostas tietää paljonko muita kuluja(tulli,rahti,jne), ja mistä asti tarvii hakee, vai tuleeko kotiin :wink: .
     
  2. elky

    elky Gearhead

    Mene summitin sivuille ja lisää ostokset koriin, niin pääset arvioimaan rahtikulut eri vaihtoehdoilla. Alv on sitten tietysti 23 % ja tulli jotain.

    [​IMG]
     
  3. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Olen tilannu. 2;lla ekalla kerralla laittoivat rahat takas kun ei tullutkaan tarpeeksi tilauksi et olisivat ruenneet tekemään.
    Tilatessa kyl luki et "on stock"= varastossa. Yleistä vilunkin jenkeiltä.

    Rahtihinta riippuu paketin koosta ja painosta. Vanteiden kohdalla voin sanoa että rahti maksaa reilusti. Helposti tulee nejännes - puol kuutiota neljästä vanteesta laatikoineen.

    Tuovat kotiin asti jos niin haluat (ja maksat).

    Helpoimmin saat asian selville kun otat yhteyttä Summitille. Kuten ELKY kerkesikin näyttämään.

    Voin tietenkin ottaa hoitaakseni vanteesi kotiisi. Maksusta tietty.
     
  4. falcon

    falcon 1st gear

    Pikainen laskutoimitus osoitti että esim. american racing ansen sprint vannesarja olis summitilla reilut 1100taalaa, ja us-partsilla reilut 700€uroo. Josko tilais falconiin tommoset us-partsilta.
     
  5. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Jälleen kerran tuli todistuksi että Partsilla on kilpailukykyiset hinnat.

    Vaikeaa on löytää halvemmalla.

    Sieltä vaan..
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ai niin sulla oli nuo vanteet nelipulttiset...kaverila kun olis letukan jaolla olevat vm 68 Ansen Sprint vanteet 6x14 4kpl, niiden sarjanumerotkin on lähellä toisiaan, pari keskiötäkin löytyy.....ei ole od:läisiä, mutta voin vinkata jos jotakuta kiinnostaa.. :D
     
  7. nixon

    nixon 3rd gear

    Jonkun pitäis oikeesti tarjota osienroudauspalvelua tuolta amerikasta käsin, koska kyllä noihin autokontteihin mahtuu vaikka mitä kivaa mukaan.
    Tai onnistuuhan se jo nyt, mutta tarttis vaan tietää kuka tuollaisia hoitaa ja mihin hintaan.
     
  8. Mopar

    Mopar Gearhead

    viewtopic.php?f=2&t=131162
     
  9. nixon

    nixon 3rd gear

    On tutut linkit joo. Tarkoitin lähinnä sellaista firmaa minkä nettisivuilla lukis edes suuntaa antavia hintoja(ja tietoa mistä kontti lähtee ja mistä nouto suomessa), kun on niin helvetin vaikea käyttää sitä puhelinta. :x
     
  10. revariver

    revariver Gearhead

  11. Fc

    Fc 3rd gear

  12. nixon

    nixon 3rd gear

    Just tollasta tarkoitin, helpottaa alustavaa suunnittelua ja laskentahommia aika helvetisti. Kiitokset.
     
  13. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Ma asun Finn-US konttuurista 45min ajomatkan paassa, olen lahettanyt niin puolen kuution paketista express vaniin, nouto hameenlinnasta Suomessa, tai pienemmat toimittavat himaan asti.
    Voi laitella YV:ta, kannattaa joskus paketoida vahan samaan nippuun kamaa niin saastaa rahtikuluissakin. 6 viikkoa on aika standardi siirtoaika, ja joka viikko tosta satamasta lahtee konttia sinne harmaan.
     
  14. Caideman

    Caideman 1st gear

    Tossa kun laskeskelin, niin ton ylempänä olevan vannetoimituslaskurin mukaiset vanteet vois saada hyvinkin järkevään hintaan S. Niemensivulta. Sillä on ollut noi osahinnat 1,3 - 1,5 kertaa toi mitä esim Summitin sivuilla USD-hinta. Sisältäen kaikki kulut ja takuun, jota on hankala yksityisasiakkaana järjestää. Kannattaa kysellä...
     
  15. kiljunen

    kiljunen 2nd gear

    Vanha topic mutta aihe lähes sama, Ebays näkyy useammalla myyjällä vannesarjan toimitus hinnaksi noin 100 dollaria? Onko rahdit laskenu koska 3v sitte oli muistaakseni paljon enemmän että tilaamatta jäi...
     
  16. aric-z

    aric-z Gearhead

    pari sataa maksoi neljän vanteen toimitus summitilta vuosi sitten.
     

Kerro tästä muillekin!