Vanteet ulommaksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 8.10.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitäisi saada siirrettyä takavanteita rummulta noin tuuman verran ulospäin (ulkonäkösyistä). Ei taida laillista keinoa löytyä - vai löytyykö?
     
  2. Anssi

    Anssi Gearhead

    Käsittääkseni spacerilla onnistuu laillisestikin, kunhan se on kiinteä. Eli spaceri pitää kiinnittää vaikka pulteilla vanteeseen. Kannattanee varmistaa konttorilta..
     
  3. ViLU

    ViLU Gearhead

  4. ariel

    ariel 1st gear

    -90 Blazerissa oli 2" palikat pultattu takanapoihin alkuperäisiin pyörän pultteihin ja vastaavasti niissä oli pinnapultit pyörän kiinnittämistä varten.Ne oli sen verran isot levitykset ettei leimallakaan voinu olla huomaamatta,mutta ei niistä kyllä kuulunu rutinoitakaan.
    Ilman 2" levitystä sekin näytti lievästi sanottuna aneemiselta...
     
  5. Hantte

    Hantte 1st gear

    Voithan sorvauttaa kehän irti keskiöstä ja kääntää sen toisinpäin... ite teetin aikoinaan näin takavanteet ja hyvät tuli.
     

Kerro tästä muillekin!