Vanteiden hiekkapuhallutus Turussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ktt, 30.5.2009.

  1. ktt

    ktt 1st gear

    Pitäisi saada kaksi kierrosta peltivanteita hiekkapuhallutettua ja pohjamaalattua. Mikä paikka Turussa tekisi tuon homman edullisesti? Plussaa olisi, jos sama paikka saisi irroitettua renkaat vanteilta pois työn aluksi.

    Tarkoituksenani oli pohjamaalauksen jälkeen, omassa tallissa vetää vanteille sinkkisprayta pari kerrosta, värimaalia (korin väriä) nelisen kerrosta ja lopuksi lakkaa.
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Sama kiinnostaa myös Kuopiossa. Olisi ehkäpä 3-4 rengassarjaa hiekkapuhalluksen tarpeessa.. Mulle kävisi ihan päällimaalikin esim. mustana..

    Ja wink.. Se sinkkispräy sen pohjamaalin päällä on hivenen turhaa. Ko. tavara on tarkoittu toimimaan suoraan teräksen pinnassa..
     

Kerro tästä muillekin!