Vanteiden kunnostus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja widenius, 2.4.2006.

  1. widenius

    widenius 1st gear

    Tässä ostin Mangelsin peltivanteet keskikupeilla. Ovat valkoiset ja hieman ruostetta, lisäksi kupit ovat vähän ruosteessa. Olisiko neuvoja miten saada ne uusiksi? Ajattelin hiekkapuhallusta jonka jälkeen vain maalaukset jne. Kupeille pelkkä puhistus. Onko tuttua ja onko mahdollisesti tehokkaammaksi koettua menetelmää???

    - JW -
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    Eipä tule mieleen muuta tapaa. Tietty jotain mangelseja voi olla jo aika turha pulverimaalata, menee pintakäsittelyn arvo jo vanteitten arvon ohi. Suosittelen epoksipohjaa ja jotain pintamaalia.
     

Kerro tästä muillekin!