Vanteiden muokkaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja cc4d, 9.2.2007.

  1. cc4d

    cc4d Gearhead

    Jouduin hankkimaan käyttikseen uuden aluvanteen soikean tilalle. Kyseisen mallin valmistus on jo lopetettu, eikä maahantuojalla ollut täysin samanlaista tilalle. Uusi vanne tulee pari senttiä ulommas kuin muut. En nyt muista millä termillä sitä kutsutaan. Pystyykö sitä mitenkään muokkaamaan samanlaiseksi vanhojen kanssa?
     
  2. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Laita niihin vanhoihin laipat taakse että nekin tulee sen verran ulos. Mutta ei katsastukseen semmosten kans. En tiedä minkälainen vanne kyseessä, voiko sitä sorvauttaa että tulis suunnilleen samanlainen
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Vanteen keskiöstä sorvaamalla MAHDOLLISESTI saattaisi onnistua, mutta... ainevahvuudet jne tulee huomioida. Joskus ovat tehneet vanteita samasta aihoista eri offseteilla ihan sorvaamalla. Tosin parikyt milliä on jo aikas paljon :-?

    Onks se uusi vanne muuten samanlevyinekään?
     
  4. cc4d

    cc4d Gearhead

    Ongelma on siinä, että kyseinen vanne mahtuu vain eteen. Takana se hankaa lokasuojan kaareen töyssyissä. Tekee ainakin renkaiden kierrättämisen vaikeaksi.
    Täytynee varmaan näyttää sitä alan liikkeessä, josko sille voisi jotain tehdä.
     
  5. ford scorpio

    ford scorpio 1st gear

    Tota..muistaako joku missä se firma sijaitsee joka mainosti ihan että italiasta koneet ja laitteet.ja tekivät aluvanteiden korjaksia??
    Jonnekkin keskisuomen tienoille meni firman sijainti..
     
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    L-Weld Lappeenrannassa, sitten on Järvenpäässä ja jossain päin länsirannikolla
     
  7. ford scorpio

    ford scorpio 1st gear

    Kiitos ja kumarrus! :lol:
    Eiköhän tässä ala homma etenemään yhden vanteen kohdalta. :)
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Duoda öö... mä varmaankin ostaisin kaksi niitä uuden mallisia vanteita ja ajelisin sitten sekapareilla. Jäisi yksi vanhanmallinen vielä varalle.
     
  9. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... highlight=
     

Kerro tästä muillekin!