Vanteista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Bussikuski, 29.8.2010.

  1. Bussikuski

    Bussikuski 3rd gear

    Kuka osais sanoa minkä vanteet vois sattua IKH:n myymiin pyörän-napoihin joissa ilmotetaan jako 5x140mm ja keskireikä ois 94mm.
    Toi jakohan taitais olla 5,5 tuumaa ja kattelin noita kaikenlaisia taulukoita mutta en löytäny tarkkaa minkään vehkeen kohalta,jos jako jossaa sattu niin ei tietoa keskireiästä,mitkä sopis?
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Moparin trucki jako on ollut 5,5" 90-luvun alusta alkaen.
    Myös Fordilla on 5,5" jakoisia truckeja.
     
  3. Olis joutilaana aluvanteet Ford roadsterin alla tuolla 5,5 " jaolla , ovat ihan rullausta varten siinä alla ja joutaisivat myydä kun eivät ihan tyyliltään rodiin satu. Renkaat välttävät m+s ,225 tai jotain leveät. hp 400 sarja?
     

Kerro tästä muillekin!