vanteista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja camaro88, 12.6.2003.

  1. camaro88

    camaro88 1st gear

    kertokaapa hyviä sivuja netissä, josta vois käydä tsekkaamassa vanteita camaroon! kiitos jo etukäteen..
     
  2. cam68

    cam68 1st gear

    moro,googlen kautta vaan haku Intro wheels,budnik american racing,custom wheels ynm. jo alkaa löytyä vanteita jos nimenomaan haet alu/billet vanteita sit eikun kysely kuka tuo niitä suomeen. Itse valitsin American racing Torgue Trust2 8"*17"ja9½"*17 soitto American Partsiin ja vanteet oli noin kolmen viikon päästä kotona. Erittäin hyvä ja asiallinen palvelu.
     
  3. camaro88

    camaro88 1st gear

    kiitoksia.. tuolla american racing-sivuilla ois mahdollisia vaihtoehtoja.. mitä tuo backside tarkoittaa.. mistä tiedän mikä sen tulisi olla? entä offset?
     
  4. cam68

    cam68 1st gear

    bs tarkoittaa sitä miten paljon vanne leviää sisäänpäin kiinnitys pinnasta merkitty usein tuumina esim 5.75" ja off set taas tarkoittaa esim.minulla 9½" on off set -31mm niin se luku on vanteen keskikohdasta jos luku on 0 silloin kiinnitys kohta on keskellä vannetta etuvanteessa 8" taas on off set 8mm ja bs muistaakseni 4.5"
     
  5. camaro88

    camaro88 1st gear

    ei tajuu mitään noitten päälle..pitääkö se olla sitten joku tietty?ku en tiedä mikä sen tulisi olla. naisena en oikein ymmärrä ton päälle :smile:
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    Jos ei tiedä, niin on hyvä käyttää alkuperäistä mallina, eikä levennellä siitä suin päin. Sen voi mitata niin, että mittaat irrallisen vanteen kiinnityspinnasta vanteen ulkopintaan molemmilta puolilta. erotus on offset tai bacspacing tai miksi ikinä sitä kutsutaankin. Esim jos kiinnityspinnasta ulkopintaan on 4" ja sisäpintaan on 3" offset on 1" eli 25mm. Mutta:

    Kun rengas on poissa, mittaa suorakulmalla, 2/4 pätkällä tjsp suoralla systeemillävanteen kiinnityspinnasta matka kurakaareen. sitten mittaa siellä kuinka paljon tilaa löytyy vanteen kiinnityspinnan etupuolelta ja vanteen kiinnityspinnan takapuolelta. Näin saat mitattua äärimitat sille, miten rengas mahtuu liikkumaan. Jos etupuolella on hurjasti enemmän tilaa kuin takapuolella, kannattaa hankkia vannemalli, jossa on enemmän offsettia ja toisinpäin.

    Tosin näistä murehtimatta ostamalla sen vanteen, joka silmää miellyttää, 99 tapausta sadasta onnistuu.
     
  7. camaro88

    camaro88 1st gear

    kiitoksia taas! olis jo vähän kiire hankkia toiset vanteet kesärenkaille.. vielä ku on nuo kitkat alla!
     
  8. herrakani

    herrakani 1st gear

    Oonkohan mä ihan hakoteillä, jos musta tyylikkäintä on, kun 60-luvun autoon laitetaan 60-luvun vanteet, 70-luvun autoon 70-luvun vanteet ja niin edespäin.

    Amerriikkalaisessa lehdessä oli camarossa kerran kromatut IROC-vanteet. Ne näytti hienoilta.
     
  9. cam68

    cam68 1st gear

    ai miten nii hakoteillä? Eikös se oo niin et mikä kenenkin silmää miellyttää niin laittakoon sit semmoiset.Meitä kun on niin moneen junaan ja osa jää vielä asemallekin!
     
  10. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

Kerro tästä muillekin!