Vanteita ET:t jne?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Camaro67, 1.4.2011.

  1. Camaro67

    Camaro67 1st gear

    Elikkäs itselläni on 67 camaro ja olisin hankkimassa vanteita. Tarkoituksena olisi edes jollain tasolla pro-touring henkiset vanteet hommata mutta vähissä ovat niin tieto kuin rahat! Onko kellään tietoa että minkälaiset vanteet autoon sopii renkaineen (esim taakse olen miettinyt 19x9 ja eteen 18x8?!), millä ET:llä pitäis olla jne? pulttijako ilmeisesti on 5x120! JA pistäkäähän ehdotuksia jos löytyy kuvaukseen sopivia vanteita! Kiiitoooos! :)
     
  2. retro

    retro Gearhead

  3. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Se mikä on syytä huomata on että pulttijakohan EI ole 5 x 120, vaan 5 x 4.75" eli 5 x 120.65. Bemarin vanteet siis eivät tohon ole oikeat.
     
  4. Meitsiii

    Meitsiii 3rd gear

    Mites noista back space mitoista saa et:n laskettuu?
     
  5. Janne_P

    Janne_P 3rd gear


    Näin
     

Kerro tästä muillekin!