vanteitten cromaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja dillen aspeni, 16.4.2002.

  1. dillen aspeni

    dillen aspeni 1st gear

    onx jossaki päi suomee mikä cromais vanteita ku mun aspenissa on iha mokoma nätit vanteet muuten mut rupee cromi hilseilee pois?no on jotkut american racingin 5-puola vanteet,eli jos jollaki on yli määräsiä nii vois ostaa...
     
  2. KTM

    KTM Gearhead

    Ei löydy sellaista kromaamoa. Yritin itse etsiä vastaavaan vaivaan ratkaisua ja kukaan ei pystynyt auttamaan. Kertovat kaikissa kromaamoissa saman tarinan. Vanteiden muoto on ongelmallinen ja elektroidit pitäsi saada ihan vanteiden pinnan lähelle. Toisinsanoen pitäisi tehdä aikamoiset vannekohtaiset viritykset ja se maksaa enemmän kuin uudet vanteet. Onnistuu vain sarjatuotannossa. Jos vanteet heitetään sinne altaaseen kuten puskurit, niin pinnasta tulee kromaamojen mukaan erittäin huono ja kromia ei ole joka paikassa missä pitäisi olla.
     
  3. Pave

    Pave 1st gear

    EX- sinkittäjänä voin sanoa että vanteiden pintakäsittely sähkökemiallisesti on todellakin vaikeaa. Yleensäkin tuollaiset kuperat / syventyvät ja erikoisen muotoiset kappaleet.
     
  4. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead

    Nii mää vein volvon takapuskurin ja vanteet viroon kromattavaks. oli puolen päivän homma ja hyvät niistä tuli. sano vaan että ei sais olla hirveen ruosteiset tai rasvaiset. homma makso n. 1000mk.
     
  5. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tekikö Viron pojat pohjatkin?
    Mikä paikka ja missä?
     
  6. merc

    merc Gearhead

    Joo,yhteystietoja kaivattaisi...
     

Kerro tästä muillekin!