Vapinaa tärinää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja maunka7, 16.12.2006.

  1. maunka7

    maunka7 1st gear

    Mistä johtuu vapina/tärinä autossani. Ajan tasaistavauhtia ja auto vapisee ajoittain samalla tavalla kuin tiellä olisi lievää nimismiehen kiharaa vapina ei tunnu ohjauspyörässä, renkaat ja vanteet on vaihdettu vaihteisto toimii hyvin?
    Auto on Dodge gran caravan 3,3 automaatti -96
     
  2. Scally

    Scally 1st gear

    onkohan sulla autossa uudet kitkat alla??
     
  3. maunka7

    maunka7 1st gear

    Autossa on Nokian Hakkapelitta 2 nastarenkaat melkein uudet sama vapina oli edellisillä nastarenkailla Kumho jotka oli erivanteilla.
     
  4. sabbatum

    sabbatum 1st gear

    kardaanin nivelet?
     
  5. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    tossa caravanissa ei ole krdaania... mut sisempiä vetoniveliä menisin veikkaamaan.
     
  6. *smuige*

    *smuige* 1st gear

    Stabilisator bar

    Mulla oli Pontiac Trans Sportissa samantapaisia oireita kun "stabilisator bar" (mikä lie tukitanko) oli poikki. Ovelasti vielä kiinnikkeen alta, niin ettei huomannut ennenkuin irroitti.
    Tosin ravisti (hieman) myös rattiin.

    Toi huomattiin vetoakselin rikkimennyttä kumia vaihdettaessa.
     
  7. DX

    DX Double Gearhead

    Mulla meni Aspeni yli satasen nopeuksissa aika-ajoittain semmoseen tutinaan että tuhkakupissa kolikot kilisi, oli toinen etuiskari puhaltanut.
     
  8. camaroiroc-z

    camaroiroc-z 1st gear

    muistaakseni joissain voyagereissa oli hämärää vapinaa takana johtui siitä kun jarru palat pääsi tärisemään levyä vasten ja rummussa sama homma ei muuta kuin puhdistus ja palojen säätö hieman kauemmas ja auttoi.
     

Kerro tästä muillekin!