Varashälytin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja bulldog´s, 1.1.2007.

  1. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Nyt olisi aika hankkia häly amerikkalaiseen avoon...

    Millaisia hälyyttimiä porukoilla on käytössä?
    Nykyään tuntuu olevan tarjolla jos jonkinmoista vehjettä.
    2-suuntaan toimivia lcd-näytöllisiä FM kaukosäätimiä miljoonalla toiminnolla...

    Ulkopuolinen tutka olis mielestäni aika hyvä olla.
    Harrasteautossa monesti vahinko on jo sattunut kun hälyytin huutaa, eli toi "ulkovalvonta" olis aika kiva.

    Onko kokemuksia missä on paras H/L suhde ja mihin merkkiin ei todellakaan kannata seota?

    Muistaakos kukaan kun aikoinaan oli lista netissä vakuutusyhtiöillä hälyyttimistä, mitkä alentaa vakuutusmaksuja.
    Missäköhän moinen lista tänäpäivänä on?
     
  2. Scally

    Scally 1st gear

    vakuutusyhtiössä mihin itse kuulun haviää vaan omavastuu..ei muuta
     
  3. eemeli

    eemeli 1st gear

    Viper 480XV tai joku muu amerikkalainen Directedin laite.
     
  4. HRTP

    HRTP Gearhead

    itellä on kahdessa autossa jälkeenpäin asennetut hälyttimet, saabissa on defan ja vanissa sekuriten... mielestäni tuo defan hälytin olis parempi,ei jää pitämään päälle laiton jälkeen sellaista hetken kestävää piipitystä...
     
  5. VRC

    VRC 1st gear

    Ulkopuolisen alueen valvonta onnistuu periaatteessa ultraäänitutkalla, joita saa lisäoptioksi useimpiin hälyihin.

    Mutta tutkista on kyllä omien kokemusten perusteella enemmän riesaa kuin hyötyä, kalibrointi toimimaan siten että ei anna vääriä hälyjä on varsin vaikeaa.
    Esim. parkkipaikoilla ihmiset kulkee autojen välistä liki nollaetäisyydeltä. Silloin jos häly vinkaisee niin mummot saattaa säikähtää mutta rasavillit taasen innostua ja lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin haluttu.

    Itsellä on nyt ollut käytössä parin vuoden ajan Magicarin systeemi juuri 2- suuntaisesti toimivalla kaukiksella ja se on minusta hyvä. Kantamaa on todella paljon, testatusti aukealla yli kilometrin. Tästä on hyötyä koska kapulan näytössä on koko ajan tilatieto, ei tarvitse miettiä tuliko lukittua ovet vai ei. Autolta voi myös kysyä säätimellä sisälämpötilan ja akkujännitelukeman.
    Lisäksi siinä on tosiaan liki miljoona eri toimintoa joita ei tarvitse, vai mitä sanotte siitä että oikealla koodauksella koputtamalla tuulilasiin saa lukituksen aukaistua...
    Automaattinen lukitus / lukituksen avaaminen kun kävelee pois / auton viereen on siinä myös, mutta en ole sitä saanut tyydyttävästi toimimaan, kun hengailee kotinurkilla niin lukitus naksuu päälle ja pois yhtenään.

    Se mainospuheista, näitä laitteita ei oikeasti taida olla kovin montaa erilaista, vaikka niitä myydään monella eri merkillä, itselle sattui vain tuo merkki koska niitä saa Saksasta suht. edullisesti.
     
  6. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Mie laitoin aikoinaan Caminoon Defan hälyn ja mielestäni erittäin hyvä häly, ja toimii moitteetta, ja aika edullinen. Positiivisia kokemuksia myös Cobrasta (häly integroitu sireeniin), sekä Enforcerista.
     
  7. Mothertrucker

    Mothertrucker 3rd gear

    Alfatech löytyy kärrystä ja olen ollut tyytyväinen, sisätilatutkalla, saa säädeltyä piippaako vai ei.. Muista ei olekaan kokemusta.
     
  8. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    itse hommasin jenkeistä halpa-malli hälyn, ajatuksena kuitenkin käyttää pääasiassa vain tuota kaukokäyttölukitusta.
    Mutta saa nähdä toimiiko hälytin järjestelmä sitten kuinka kauan.
    Sisätilatutkaa ei ole, mutta pitäis kai saada lisättyä.
     
  9. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Tutka lähinnä siitä syystä että tosta vessasta on jo edellisen omistajan aikana pöllitty merkit kertaalleen ja senkin jälkeen on kertaalleen meinattu viedä, kun on takaluukun kanteen ilmaantunut ruuvarin jälkiä...
    Harakoita kiinnostaa kiiltävät :mad:

    Toihan kuulostaa mielenkiintoiselta!
    Sattuisko löytymään linkkiä myyjälle vai mitä kautta otit?
     
  10. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Joo noita vipereitä on tullut katottua, lähinnä 791XV on tyrkyllä ollut.
    Noi Viperit on nähtävästi aika korkealaatuisia...?
     
  11. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Mulla on kahdessa autossa Cobran Bridge-sarjan 7918 ja 7917. Eroa noilla on lähinnä vain tunnistimissa. Toisessa on ultraäänitunnistimet ja toisessa lasinrikko- sekä mikroaaltotunnistin. Tuon mikroaaltomokkulan jätin pois ihan asennusteknillisistä vaikeuksista. Ei saa olla metallia ympärillä ja plaa plaa plaa. Jo lopulta toi pelkkä lasinrikkotunnistin ajaa täysin asiansa. Kolmannessa autossa mulla on Alfatechin 200BB joka on sama kuin Cobran Bridge 7918, mutta eri merkillä ja hinnalla. Perus johtosarja näissä kaikissa on sama. Yhtäkään turhaa vikahälyä mikään näistä ei ole antanut. Ihan perus-setit näissä kaikissa, eli keskuslukot ja Lincolnissa jopa takaluukkukin aukeaa kakkosnapista. Ainut mitä välillä kaipaisin olisi kännyviesti-toiminto. Olen tyytyväinen ja jatkossa tuleviin autoihinkin tulen näitä asentamaan.

    Positiivinen huomio on se, että takkatukka-paavot typerine "ei-niitä-tarvita, huutaa-turhaan" kommentteineen ovat poissa. Nykyään omaisuus ei ole turvassa milloinkaan.
     
  12. ViLU

    ViLU Gearhead

    Itse vähän meinasin hankkia 2-suuntaisen tuolta, kunhan käteistä taas jostain ilmaantuu.
     
  13. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Nuo halytin.comin Avital:n vehkeet tuntuuvat ainakin factsheettejen mukaan ihan päteviltä laitoksilta... Tuo perusmalli sisältää kaiken tarvittavat, eikä ole pahan hintainen... Alennusta saa monta kymppiä kun liimaa takalasiin tarran, joka ei sinänsä varmaan ole huono idea, lukee kissan kokoisin kirjaimin HÄLYTIN.COM ... :lol: pitäisi minkä tahansa pilleripään nähdä jo kilometrin päästä, et autossa ON häly... ja noi kaukosäätimetkin on ihan jämerän näköiset, ei mitkään kertamuovirihvelit... saisipa samalla vanin k-lukkoon kauko-ohjauksenkin.......

    Ja tosiaan kaksivaiheinen tärinätunnistin; renkaaseen potkaisusta antaa varoitusäänen, et otappas dorka pari askelta ihan suosiolla takaisin, ja esim. ikkunan sisään mojauttaminen laukaisee hälytyksen. Myös ovi- ja luukkukytkimiä saa laittaa niin paljon kuin jaksaa. Ajonestoja on useampi.

    Eli ei mitään fucking mikroaalto/ultraäänitutkia, jotka aiheuttaa vikahälyjä hieman liian herkästi... Kertokaapa, miten tuon voi kiertää? Eipä jäänyt itsellä mieleenk kovin montaa vaihtoehtoa... Ainoastaan akkuvarmennus puupuu vakiomallista, mut sen tekee pienestä kuiva-akusta vaikka itse kylkeen. Ja toi oli erikoista, sireenissä tusina erilaista ääntä päällekkäin... :eek: kuulemma aika hermojaraastavaa kuunneltavaa... :poff:
     
  14. eemeli

    eemeli 1st gear

    Itse asiassa ultraäänitutkalla ei valvota ulkotilaa, ainoastaan 2-kenttäisellä mikroaaltotutkalla. Satoja autohälyttimiä ja kaukokäynnistyksiä asentaneena voin sanoa 2 asiaa mitä hälyttimessä pitää olla.

    1: Hälytyksen siirto kauko-ohjaimeen tai GSM:ään.
    2: Esivaroitustoiminnot, 2-tasoinen iskuntunnistin ja 2- kenttäinen mikroaaltotutka. Tämä poistaa jo suurimman osan autoon murtautumista yrittävistä.
     

Kerro tästä muillekin!