Varastettu Saab 900 1990 BNU-907 Jyväskylästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ursus2, 30.10.2014.

  1. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Joku vei Saabbimme keskellä päivää Jkl keskustasta,eihän tuolla rahallista arvoa ole, mutta luotettavasti on toiminut ja hintansa tienannut.Ulkonäöltään kuvan mukainen Saab-ei kuitenkaan kuvan auto[​IMG] Jos joku näkee ko.auton jossain niin voi pirautella 040-5558252. Satasen löytöpalkkio jos kulkine saadaan kotiin.
    Olin jo luvannut auton lainaan tarvitsevalle,mutta nyt näköjään ehti vielä enemmän autoa tarvitseva väliin :D
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Joku piripää halunnut koittaa välillä kunnon autoa niiden iänikuisten corollojen sijaan? Toivottavasti tankki ei ollut täynnä niin ei kauas pääse.
     
  3. Nikke_Nakki

    Nikke_Nakki 1st gear

    Kaverin kaverilta vietiin tuollainen saappi nistien toimesta. Poliisi sen löysi parin viikon jälkeen lähialueelta. Ajelut oli loppuneet, kun vaihdekeppi oli irronnut.
    Toki auto oli täynnä roskaa ja neuloja.
     
  4. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead


    tommosellahan pääsee liikenteeseen kun potkasee pakkilukon päältä ja vääntää jollain avaimella virtalukosta. tai repii johdot esille, ne on ampin liittimillä. tai jos virtalukko on kulunu niin ei tarvi tuota rumbaa.
    kaikkihan tuon jo tiesi ja ne jotka ei tiennyt ei sillä tiedolla mitään ois tehny... keskittyy vaan älypuhelimeen ja energiajuomaansa.
     
  5. Tiikerimassa

    Tiikerimassa 1st gear

    Täytyypä ottaa saapit mielenkiinnon kohteeks, tiiä vaikka tulis vastaan...
     
  6. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    On kanssa saapeista kokemuksia useammastakin,lukot niissä on ihan rimpuloita,multakin pöllittiin yks 900,vihdoin kun löyty,niin lukot oli ehjät,niinkuin kaikki muukin,tyhjennetty tietysti oli kaikesta.

    Kerran olin kaupassa käymässä saapilla,kadunvarteen normaalisti parkkiin ja ostoksille.
    Sitten kävelin takaisin autolle,avasin oven lukosta,heitin kauppakassin takapenkille ja tuikkasin avaimen virtalukkoon,siinä turvavyötä kurotellessani huomasin jotain outoa.

    Perkele,mankka viety,mut miks hel*etissä siihen on joku vanha romu soitin pistetty tilalle??

    Ei saakeli,nousin autosta ja katselin ympärilleni,se mun saab oli siinä parin auton päässä takana... :rotfl: :rotfl:
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Samaan aikaan sun Saabissa ihmeteltiin miks helkutissa joku on käynyt vaihtamassa uudet strereot tänne.
     

Kerro tästä muillekin!