Varastettu

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caprice305, 22.3.2019.

 1. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Yllä mainittu toiminta on kuin suoraan tämän yhden satelliitti-insinöörin ohjekirjasta.
  Kun asiakas oli käynyt tätä "yrittäjää" muistuttamassa vähän ärhäkämmin maksamattomista asioista, niin kohta oli poliisit olleet nuhtelemassa että yritäppä vähän rauhoittua, vaikka vääryyttä oli kokenutkin.
  Varmaan poliisiakin vituttaa kun pitää toimia lain mukaan, mutta joutuu asettumaan moraalisesti väärälle puolelle, kun tietävät hyvin kumpi se suurempi rosvo on.
   
  JR35 tykkää tästä.
 2. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ilmeisesti tää insinjööri X on sen verran nokkela että pitää velat sen verran pieninä ettei niitä kannata lähtee kenenkään hakeen pois 50/50 meiningillä?
   
 3. WBBC

  WBBC Gearhead

  Eikös se yksi bensa-asemayrittäjä joutunut jokin aika sitten maksamaan lakerikengälle kymppitonnin korvaukset, kun oli mennyt julkaisemaan tämän monialarikollisen kuvan facebookissa? Uutisessa ei mainittu, joutuiko paskahousu maksamaan varastamansa bensat?
   
  Norri ja three hundred tykkäävät tästä.
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  satelliitti-insinööri
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

 6. signet

  signet Gearhead

  Tuommonen tuote ja Helsinki.50%varmuus että löytyykin hylkyautovarikolta Tattarisuolta.
  Tästä tapauksesta en mitään tiedä mutta tiedän monta muuta,mitkä on varastettu ja löytyvätkin kaupungin toimesta siirrettynä.Omistajan mielestä on laillisesti parkissa,kaupungin mielestä ei.
  Käydäänhän ne ensin laputtamassa,mutta harva tekee asialle mitään.Kilvettömien laiitteiden kanssa kaupungin on vähän hankala lähetellä kirjettä, että hei sun saunammökkis on hiinattu Tattarisuolle.
   
 7. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Jos on hinattu johonkin varikolle, niin todennäköisesti jonkun ilmoituksen toimesta.
  "Toiset siellä vaan saunoo ja pitää hauskaa, ei voi olla laillista".:p

  Kaverin asuntovaunusta on kokemusta. Oltiin vaunussa juomassa, ja kyttääjät/kukkahatut olivat vielä valehdelleet poliiseille , että käydään kuseskelemassa pitkin pihaa/parkkista. Harmi vaan heille, ettei mitään kusijälkiä löytynyt mistään pihoilta, tms. koska ei siellä käyty. Poliisit tulivat siis koputtelemaan ja kuulustelemaan.

  Käytiin metikössä kusella, mutta sattui olemaan kusiämpärikin siinä. Eikä oltu ikinä mihinkään pihoille kustu.:confused:
  Vaunu oli siis kadunvarsiparkissa.

  Muokkasin vähän ymmärrettävämpään muotoon 27.7.2020
   
  Muokattu: 27.7.2020
 8. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

 9. T5

  T5 Gearhead

 10. jknR

  jknR 3rd gear

  Fuselage tykkää tästä.
 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Näkyi ainakin minun koneella.
   
 12. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Katsoppas vain, kapulalla ei tuo naamakirjan linkki näyttänyt mitään järkevää, kun en kyseiseen retkuun ole mennyt, mutta tietokoneella se kyllä näkyy.

  Enpä tiennytkään Alfa-forumin projektiosion olevan kirjautumisen takana. No, hyvä että selvisi toimivat kuvat ja muut tännekin.
   
 13. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Alfa oli löytynyt päällisin puolin melko ehjänä. Pöllitty kaikenlaista helposti vietävää ja rikottu paikkoja sen ohessa.
   

Kerro tästä muillekin!