Varastettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja caprice305, 22.3.2019.

  1. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Tismalleen. Ruotsissa nousi melkoinen älämölö kun Trafikmagasinet joskus 80-luvulla esitteli miten lukuisiin (silloin) uusiin autoihin mentiin eleettömästi sisään alle 20 sekunnissa. Syyttelyryöpyn keskellä tyytyivät totemaan juuri yllä esitetyn: rosvot tuntevat kaikki nämä temput jo ja toimituksen toivomus olikin, että myös autojen omistajat ymmärtäisivät ettei auto tai sinne jätetty irtain ole turvassa edes kirkkaassa päivänvalossa.
     
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Voihan sinne hyttiin laittaa katkasian esim. Syttyvirralle.... Helppo asentaa ja halpa!
     
    roadmaster95 tykkää tästä.
  3. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Nyt en kyllä satu muistamaan.. Mut ehjänä se mun mielestä löyty.. Et jos sielä ois sorkittu miten sattuu eihän sitä ois enää saanu itte ku ois ajonestot lauennu päälle, tietääkseni..
     
  4. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei ehkä sovi tähän, koska ei ehkä kerennyt varastamaan mitään, ainakaan meidän parkkikselta.
    Viime yönä (ei tänä yönä) parkkiksella haahuili n. klo 03.40 (Sateinen ja pimeä sää) joku neeperi reppu selässä. Mulla kesti liian kauan, kun lähdin pihalle. Oli jo ehtinyt pois.
     
    Muokattu: 8.6.2020
    -chgr, sleepercooler, speedy ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Oliko kirjoitusvirhe, neeperillä tarkoitettiin varmaankin naapuria.
    Ja jos tuolla hiukan sivelee, niin voiko tulla naapuriin näkyviä mustelmia, noin niinkuin edes teoriassa?
     
  6. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Naapuri tuli duunista ja toinen varustautuu sotaan... Oivoi, no onneks on pilotti niin ei pelota.
     
    Jori85 tykkää tästä.
  7. Lpiikki

    Lpiikki 3rd gear

    Ei meilläkään saatu mitään varastettua mutta lukkopesät ruuvarilla paskaks väännetty 80 scottarista taloyhtiön parkkihallissa 30.5 klo5:54 Kalasatamassa.
    Olivat 5 min kiertäneet kaikki autot läpi ja varmaan todenneet että pikappiin pääsee helpoiten sisään mutta ei onnistunu. Oli tsopperi vielä lavalla.
    Parasta tässä on se että ns sontaluukku oli jääny apposen auki mutteivät olleet ilmeisesti huomannu :poff:
     
  8. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

    Aikoinaan eräs "tyyppi" erehty nyysii mun silloisen Nissan kirsikan ja ajoi sen paskaksi... Kaveripiirissä oli kaveri kuka ties tämän "nyysijän" ja lähettin sitten kyläilemään nyysijän luona kerran sattui olemaan kotona.

    Kysyin nyysijältä oliko pöllinyt mun kirsikan ja jäbä meni ihan paniikkiin ja rupes änkyttää kaikenlaista sepustuksia että oli joku toinen kaveri ja plääpläää....Ja sitä rataa..

    Sanoi että, kun myönnät nyysineesi autoni, ja maksat sen, niin homma selvä, ei tartte rupee käyttää kättä pitempää:)
    , lopulta jätkä myönsi teon ja maksoi aiheuttavansa kulut minulle, silloiset 500markkaa.
    Lähtiessäni totesin että jos erehdyt vielä nyysii mun tai jonkun mun kaverin auton, sit sattuu ja isosti:mad: ja ilmeisesti meni jakeluun kun ollaan kavereita:) ja naurettu tälle tapaukselle:D:D
     
    Seevu ja Inlinee tykkäävät tästä.
  9. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Tiedän tapauksen kun kolmelta aamulla asentaja läksi parkkipaikalle ja töihi,kuinkas ollakkaan ,siellä jollakin oli aikomus lähteä samalla autolla töihin.Oli unohtanut vain ettei ollut oma auto.Kaveri oli kysynyt olteko sinä Kalle.Ei ollut,auto oli.Mitäs teet Kallen autossa?Eipä sanonut mitään kun oli varastamassa.Oli lähtiessä jättänyt käden auton oven väliin ja murtunut kolmesta kohti.Kalle korvasi 7000 markkaa kaverille siitä ilosta käräjillä määrättynä.Muutaman viikon varmaankin ykskätisenä harrastanut jotain muuta.
     
  10. Että näin..

    Lappeenrantalaisella Raskoneen autokorjaamolla pöyristyttiin viime viikolla erikoisesta varkaustapauksesta.

    Myllymäen kaupunginosassa sijaitsevan korjaamon pihassa seisseestä, hälytystehtävällä kolaroidusta ambulanssista oli viety suuri määrä erilaisia osia.

    Varkaustapauksen huomasi liikkeen mekaanikko Jesse Jukkala keskiviikkona aamulla. Hän hämmästeli, miksi vakuutusyhtiön maksupäätöstä odottanut viranomaisajoneuvo oli pihassa pöllien päällä.

    Eturenkaat puuttuivat. Samoin peruutuskamera, rekisterikilvet, ilmanputsari, ajovaloumpiot sekä lukuisat muut osat ja laitteet.


    [​IMG]
     
  11. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Niin, koska varas tunnisti Kallen kätensä epäkuntoon saattajaksi.
     
    Muokattu: 7.6.2020
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Jos ei ole ketään todistajia niin se on yleensä sana sanaa vastaan. On se siis rosmo saattanu jättää oman kätensäkin sinne väliin ja rynkyttää niin pitkää ennen kuin murtuu. Ketä ne siellä käräjillä uskoo, rehellistä miestä joka havaitsee varkaan autonsa kimpussa vai sitä rosmoa? Taitaa niitä olla polliiseillakin niitä pidätettyjä jotka on ”kompastunu” karkuun yrittäessään. Silmä silmästä ja kaksi parhaasta......
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei mene enää nykyään ihan noin. Aikoinaan noin kävi usein. Kuulemma. Nykyään tuntuu, että varkailla on paremmat oikeudet.

    Adrenaliinin virratessa on ehkä vaikea hillitä itseään, mutta
    Tossa kuitenkin tietoa, miten kannattaa toimia.
    https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/yleinen_kiinniotto_oikeus
     
    Muokattu: 8.6.2020
    Peeaa tykkää tästä.
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    no, ilmankos ennen kaikki olikin paremmin.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  15. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Ainakin tämä kertomus vahvistaa asian. Vanhempi harrastaja kertoi minulle, kuinka kävi 1960-70 luvun taitteessa. Hän oli menossa satamaan, jossa hänellä oli iso vene. Veneen ulkopuolella hän havaitsi että veneessä on murtomies. Puhelin löytyi satama-alueelta jolla yhteys poliisiin. Poliisiasemalta kysyttiin: "oletko yksin?" Tuttuni vastasi ei. On täällä kavereita mukana. "No menkää porukalla sinne veneeseen ja pieskää se murtovaras porukalla, kun täältä poliisiasemalta ei ihan pian sinne päästä tulemaan." :odbiggrin:
    Joukkomuilutus jäi kuitenkin jostain syystä tekemättä...
     
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ei tarvitse mennä edes noin kauas menneeseen. No mitä tapahtui? Toivottivat varkaalle hyvää matkaa, ja kaikkea hyvää elämässä?
    Vaikka ei siinä mitään, jos ei mitään ehtinyt rikkoa.
    Siltikään ei pitäisi ihan ilman rangaistusta päästää.
     
    Muokattu: 8.6.2020
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Edelleen vaikka olis ollu se 60/70-luvun taite niin parempi siltikin piestä yksin rosmo/rosmot. Ei olis nääs sitte niitä todistajia. Sitte jos niitä olis vaikka se 5 etkä enää pärjäiskää ni olisit omassa veneessäs hakattuna joten jos jäi tuntomerkkejä mieleen ni kiinni jäisivät. Saisivat kuristushuonetta tai jotain pyttyä.

    aikoinaan kotipuolessa rosmot ryösti yöllä monta kertaa vanhan rouvan kioskin. Sitte sen riski aikamies poika jäi kyttäämään niitä. Ne yöllä rupes rautakangella murjomaan ovea auki ni poika heräs. Hakkas kolme niistä ja neljäs joka pääs karkuun ni heitti sitäkin rautakangella mutta meni vähän ohi. Loppu murrot ja yritykset siinä kioskissa siihen. 70-luvulla tais tapahtua ni poikakaan ei muistaakseni joutunu siitä ihmeemmin kuseen. Hienoja aikoja.
     
    rane58 tykkää tästä.
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuohon aikaan rosvot nuolivat haavansa hiljaisuudessa ja juttu jäi siihen.
    Nyt ne juoksevat itkemään poliisille tuo hakkasi ja löi...Yhyy-yhyy :odcry:
    Sitten se turpaan vetäjä on syytteessä ja rosvot saavat korvauksia ja ties mitä tukea selvitäkseen kokemastaan "traumasta" :odrealmad:
     
    viikinki75 ja artsiracing tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!