Varasto/hallitilaa pieksämäellä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja PA-LA, 30.10.2005.

  1. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Amerikan auton talvisäilytystä varten kylmä tilakin käy, mutta lämmin jossa mahdollisuus rakentaa autoa olisi paras vaihtoehto. Kaikkea saa tarjota 0505240098.
     
  2. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Eli kylmä tallikin käy jostain luulis löytyvän tila pienelle pick-upille???
     
  3. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    tallipaikkaan johtavasta vihjeestä tarjoan vihjeen kertojalle ison tuopin 3 olutta.
     
  4. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Melkein sata jo lukenu tämän eikä puhelin ole soinu kertaakaan asian puitteissa...
     
  5. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    antaa *piip* olla jos ei tältä kylältä löydy edes kylmää tilaa autolle niin seiskoon pakkasessa tossa pihassa kevääseen.

    Edit: Rumia sanoja muokattu
     
  6. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Pakkasessahan se *piip* talven sitten seisoi... :mad: Nostetaan taas pinnalle ja jännitetään seisooko ulkona toisenkin talven...Jos jollakulla kuitenkin sattuis olemaan tarjota jotain paikkaa tai vihjata mistä kannattais kysellä niin toi ed. numero toimii edelleen. ps. mahdollisuus auton luona käymiseen täytyis kuitenkin olla vaikka rakenteluun ei olisikaan.
     
  7. kustom builder

    kustom builder 1st gear

    *

    Sama ongelma. Laitoin ilmoituksen paikalliseen lehteenkin ilman tulosta. Tukalampi paikka. :-?
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Sama vaiva likimain kaikilla... nimimerkillä lämmintä rakentelupaikkaa vailla.
     
  9. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Jep, on se kivaa että en ainut tämän pulman kanssa ole tällä kylällä. Eiköhän kerätä porukkaan vielä muutama onneton tallipaikaton ja vuokrata sitten porukalla joku "iso" tila jonne voimme kaikki viedä nämä "aarteemme" säilöön ja rassattaviksi.(täältä kun ei pelkästään yhdelle autolle löydy harrastetiloja) :rotfl:
     
  10. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Tallipaikat on täytetty konevikaisilla läpilahoilla takavetoskodilla ja tekonahkasilla 60-l sohvakalusteilla lastulevyhyllyköillä :mad: ym höpöjutuilla
     
  11. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onhan sitäkin yritetty koko ajan, mutta sopivaa kimppatallia ei ole löytynyt. Vasta viime viikolla kaupungin kanssa oli juttua ja kaikki teollisuustilat on täynnä ja niihin on jonossa yrityksiä :/ Lama-aikaan oli helpompaa ...
     
  12. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    No johan on perkele firmoja lopettaa ja siirtyy muualle isonpiin kaupunkeihin ja täällä ovat jopa rakentaneet uusia halleja eikä silti löydy mistään tilaa??? Kenenkähän on se teollisuuskylässä tämän vuoden puolella lopettaneen ison firman entinen halli? kyllä mahtuis amerikanautoja siihen halliin... :D toisaalta kenelläkään tätä harrastavalla tuskin olis varaa sen hallin ylläpitoon, tai mistä sitä tietää vaikka oliskin...
     
  13. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kyllä ne vaan on kaikki täynnä ja uusia rakennetaan kun muuten ei tilaa löydy. Sekin tyhjilleen jäänyt halli on jo vuokrattu ja tosiaan sen ylläpitokulut olisikin olleet liikaa.. nythän sieltä loppuu myös Gummeruksen vastikään ostama kirjapaino, mutta ne tilat ei taas sovellu autoille sen paremmin käytännön kuin hintansakaan puolesta.

    Tässä alkusyksystä selvittelin myös mahdollisuuksia uuden harrasteautohallin rakentamiseen, mutta e ainakaan vielä tuottanut tulosta. Pientä puuhastelua tallin hommaamiseksi tässä kuitenkin koko ajan on käynnissä, mutta ei ainakaan vielä ole tärpännyt.
     
  14. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Rakentamalla tosiaan sais tarpeisiinsa soveltuvan hallin ,mutta kun tahtoo olla kallista hommaa tuollasten hallien rakentaminen. Mitenkähän maalaiskunnan puolella on noiden hallien kanssa? vuodenvaihteessa kun ollaan yhtä niin periaatteessa sieltäkin vois katella ja kysellä kun ei kuitenkaan ole pitkästä matkasta kyse. Toisaalta jos löytyy kohtalaiset tilat sopivan välimatkan päästä, niin saadaanko tarvittava määrä autoja kokoon vuokrien yms kulujen kattamiseksi???
     
  15. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Rakentaminen on kallista ja suurin pulma lienee se, että se vaatii myös taloudellisen vastuun ottamista sekä melkoisesti talkootyötä... ja sitten tallivuokrilla pitäisi maksaa paitsi rakentamislainat myös hallin ylläpito ja en sitten tiedä löytyisikö maksavia tallivuokralaisia tarpeeksi - siis sellaisia, jotka on hallin valmistuttuakin kiinnostuneita paikasta ja joilla on siihen varaa.

    Maalaiskunnan puolellakaan ei ole sopivia* halleja, sama instanssihan noita kuntien tiloja jo nyt organisoi.

    *) sopiva halli = edullinen vuokra, lämmitetty, mahtuu riittävästi autoja muttei ole liian paljoa tilaa, saa rakentaa, uskaltaa säilyttää autoa ja kamoja...
     
  16. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    joo, valitettavasti tää on näillä seuduin melkosta nurkissapyörittelyä näiden kulkineiden kanssa, aivan hyvä 8-h laivakin tuli loppukesästä laskettua käsistä kun ei oo paikkaa missä pitää, paitsi pihanurmikko jonne sen olisi saanut vain nosturilla (liian leveä mahtumaan varaston ja penkereen välistä)

    nyt lähtenee talveksi harrastemenOPELI lattiaremppaan, jonka jouduin ulkoistamaan tilojen ja välineiden puutteessa, no, elämä on :cry:
    ...hirveitä välinemääriä viitsi ostaa kun niitäkin pitäisi pihalla säilyttää...

    ja munkin käytössä oleva säilytystila soveltuu vain pienen ajopelin säilytykseen (= kadetin kokoinen kolo ryönäläjässä, johon se pitää parin tolpan välistä kikkailla) koska on täynnä kaikkea muutakin rojua, erään paikallisen baarin entisistä kalusteista lähtien ja päättyen asuntovaunuun, mua vanhempaan moottorikelkkaan ja kasaan erinäisiä aktiivikäytöstä poistettuja kiinteistöhuollon tarpeita
     
  17. SanoPeppeVaan

    SanoPeppeVaan Gearhead

    Kukahan vuokraa "kauppakadun liikekeskuksen" eli sampo pankin alla olevan parkkihallin paikkoja? Pitäis jokin säilytyspaikka autolle löytää.
     
  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    SKV vuokraa niitä paikkoja, toimistohan on nykyään siinä missä Tapiola oli ennen.

    Noi on sitten puhtaasti säilytyspaikkoja eli mitään ei saa tehdä.

    OD:n toimisto on muuten nykyään saman rakennuksen toka kerroksessa, mutta meillä ei oo yhtään autopaikkaa tuolta hallista :I
     
  19. SanoPeppeVaan

    SanoPeppeVaan Gearhead

    Jeps, nimenomaan säilytyspaikkaa etsin velipojan
    T-birdille, kiitos tiedosta!
     
  20. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Paljonko kustantaa talven säilytys tuolla...? Siis jos T-Birdin sinne hommasit...?
     

Kerro tästä muillekin!