Varasto/hallitilaa pieksämäellä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja PA-LA, 30.10.2005.

 1. SanoPeppeVaan

  SanoPeppeVaan Gearhead

  40€/kk +alv on vuokra ja muutama vapaa paikka oli tänään jäljellä.
   
 2. JAV

  JAV 1st gear

  Myytävänä

  Olisi myytävänä aivan Pieksämäen keskustassa ns."pankkitalossa" autopaikka.

  Jouni

  paivakumpu@elisanet.fi
   
 3. _TuMe

  _TuMe 1st gear

  Joo tosiaan. tarvetta olisi lämpimälle autorakennus tilalle pieksämäeltä. onko kukaan keksinyt/löytänyt ratkaisua?

  vinkkejä voi heittää ilmoille
   
 4. tikkku

  tikkku 1st gear

  ja kimppa vuokralaisiakin varmasti löytyis.. :odroll:
   
 5. Damned

  Damned Gearhead

  Onko Pieksämäen seudun hallitilanne muuttunut suuntaan tahi toiseen?
   
 6. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Ei kai, en oo ainakaan mitään parannusta asiassa havainnut :-? . Itekkin pitäs tuolle Tötsille löytää säilö talveksi, jos ei nyt satu kaverin talliin mahtumaan...
   
 7. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Ei ole hyviä tallitiloja tiedossa. Muutamaa paikkaa tossa kesän mittaan on tullut zoomailtua, mutta kaikissa vuokra on niin iso ettei ne harrastetilaksi sovellu - tai sitten jos vuokra on kohtuullisempi niin tiloissa ei saa rakentaa tai niihin ei mahdu ovesta AUTOT sisään.

  Ongelman ydin on se, että hallit on yleensä sen verran isoja että niihin tarvittaisiin useampi kimppavuokralainen ja siltikin hinta jäisi suolaiseksi. Talven ajan vuokralaisia löytyisi enemmän, mutta sitten kesäkuukausina maksuhalukkaita onkin vähemmän. Ja jos löytyy sopiva talli niin ei oikein taida löytyä innokkaita vastuuhenkilöitä hommaa pyörittämään ja laittamaan nimeään useamman vuoden vuokrasopimukseen.
   
 8. Tseiaar

  Tseiaar 3rd gear

  Tää kun just tätä -> http://www.opkk.fi/crometapp/portal/op/ ... mcmd=move5 . Hinnat kun on tolla tasolla, tarttei oikeesti olla aika h*lvetin monta kiinnostunutta tyyppiä, jotka sitoutuisi ympäri vuoden maksamaan vuokran ym. maksut.
  Mut silti pitäs saada aarteet talven alta johonkin kylmään/ lämpimään jemmaan... :-?
   
 9. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Tossa pläräilin UCC:n vanhoja pöytäkirjakansioita ja voitteko uskoa, 90-luvulla lämmin rakentelupaikka kerhotallissa kustansi 120 markkaa kuukaudessa. Siihen sisältyi vielä tarpeen mukaan ilmaista peltiä ja 2" pakoputkiaihiota kerhon hyllystä, hitsausmikki, langat ja kaasut ja kerhon sosiaalitilat kaikkine sinne tulevine alan lehtineen. Ostovoimakertoimen huomioiden tuo summa vastaa nykypäivän 25 euroa. Ei varmaan olisi tollaisella hinnalla talliin tulijoita...
   
 10. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Sama tilanne täällä vaikka vuodet on vierineet ja autot vaihtuneet. Nyt kyselyjen perusteella ei löydy tallitilaa enää edes tuolla 50e/kk tyyninki pojat tuskin talleihinsa edes huolis ja siellä laminoidaan muutenkin lasikuitua läpi talven :lol: . Melkein säälittää kun vasta verhoillut valkoiset nahkapenkit on ens keväänä homeessa perkele. Laitelkaan vinkkejä jos on edes jotain tiloja tiedossa joita ette vaikka itse ole huolineet.
   
 11. patukaplas

  patukaplas 1st gear

  tallipaikat

  Ehdotan että tehkää kuten FHRA aikoinaan tsadissa. Perustakaa kerhon viereen yritys hallinnoimaan tapahtumista saatavia tuloja.
  Muistan PHRA:n aikaa Motoparkin hallituksessa FHRA:laisten tuskailevan kuinka kallista kisojen järjestäminen on ja kaikki kevään näyttelyn tulot valuvat radalle ? Siitä huolimatta komeat rekat ja Corvetet oli alla...

  Siispä jäsenistöä haalimaan ja siten kohti kaupunkia hallia rakentamaan / etsimään. Näyttely / Big Wheel tapahtuma tuottamaan ja tuotto poikimaan. Jos se tsadin vuokratasolla onnistuu niin miksipä ei Pieksämäellä ?
   
 12. SanoPeppeVaan

  SanoPeppeVaan Gearhead

  Vanhoissa Eskon autopellin tiloissa on vuokrattavana n. 400m² ja 600m² hallit, eikä ihan hirveän kalliilta vaikuttaneet.
  Tarpeeksi harrastajia vaan kimppaan, niin siinä loistavat tilat!
   
 13. Lancce

  Lancce 1st gear

  se vaan on niissä kimppatalleissa ongelmana ku joku lähtee kälppimään pois niin on vuokraosuushinnat nousee. ja ku sattuu joku epämääräinen heppu sekaan, niin lähtee omaa kamaa kävelee mukaan. mikähän niillä eskon pellin tiloilla mahtaa olla vuokrahinta? kuullu legendaa niistä hinnoista ei ollu kyl mitään järkeä ainakaan harrastajan kannalta.
   
 14. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Vuokrista tosiaan ollut varmaan montaakin versiota, itse kuulin paikallisten yrittäjien kyselleen myös vuokralle ja vuokra ollut yrityskäyttöönkin kohtuuton. Tosin tässä jos missä olis mukava jos kylän ukkojen jutut ei pitäisi paikkaansa vaan saatais halli hyötykäyttöön kun tilat olis niihin kuin tehty ja sijaintikin hyvä.
   
 15. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Eskon AP:n halleista on kahtakin eri vuokrahintaa ollut tarjolla, riippuen vähän vuokrasopimuksen laadusta. Yksi kuvio työn alla, jos saataisiin vaikka tallipaikkoja järjestymään.

  Kimppatalleissa on aina omat kommervenkkinsä, ei ollut helppoa pyörittää UCC:n tallia 1990-2001 vaikka hintataso olikin silloin alhaisempi.

  Maksajia löytyy kummasti kuukausille syyskuusta huhtikuuhun, mutta sitten kun pitäisi jostain raapia kasaan ne kesäkuukausien vuokrat niin rivit kummasti aina harvenee :rotfl:

  Hallin kuukausivuokraa kun miettii niin kannattaa kertoa kuukausivuokra ensin kahdellatoista ja jakaa se sitten kahdeksalla, niin saa sen todellisen talvikuukausien vuokrahinnan.
   
 16. Temetzi

  Temetzi 1st gear

  Onko eskon pellistä saatu tallipaikkoja järjestymään? Tai jossain muualla mahdollisesti tarjolla, tarvetta meinaan olisi kun tuntuu kiven alla olevan...
   
 17. Lancce

  Lancce 1st gear

  Pieksämäen lehessä oli pari 100neliö tilaa vuokrattavana täs viikko pari sitten.
   
 18. SanoPeppeVaan

  SanoPeppeVaan Gearhead

  P-mäen lehdessä ollutta 100 neliön tallia kävin katsomassa n. kuukausi sitten ja omistaja pariskunta lupasi ilmoittaa viikon sisällä saanko tallin. Varmistin vielä että he soittavat joka tapauksessa saanko tallin vai en ja että heillä on oikea numero!

  Vieläkään ei ole soittoa kuulunut, liekö olin emännän mielestä pelottava ja isännän haluttava vai toisin päin, tiedä tuota!

  No tulipa siivottua oma talli ja laitettua auto sinne...
   
 19. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Tänään vein oman harrasteeni eskon pellin entiseen halliin ja tuntui tuolla tilaa olevan(olin ensimmäinen joka auton vei). Nyt myös lopullisesti päätetty että halli vuokrataan ainakin tämän tulevan talven nykyisen omistajan toimesta yksityisille harrastajille. Lehtiinkin on vielä tulossa tästä uusia ilmoituksia(entiset tais olla sinun savo ilmaisjakeluissa).
   
 20. SanoPeppeVaan

  SanoPeppeVaan Gearhead

  Onko "eskolla" pelkkää säilytystilaa vai pystyykö jotain tekemäänkin?
   

Kerro tästä muillekin!