Varasto/hallitilaa pieksämäellä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja PA-LA, 30.10.2005.

 1. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Pelkkää säilytystilaa, halliin ei saa omia avaimia eli auto viedään sinne säilöön talveksi ja haetaan keväällä pois. Mutta tilat ovat lämpimät ja hyvin vartioidut.
   
 2. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  Oisko tietoa kellään Pieksämäeltä/Naaralta tai ehkä siitä lähiympäristöstäkin (max 40km) "vaihtoehtoasuntoa" teoll.alueelta, asuttavaa askartelutilaa,varastoa tai muuta sellaista, missä tarkenisi talven yli asustaa, ehkä pidempääkin, jos työura alkaa urkenemaan paikkakunnalla...??? Tilantarve alle 30 neliöö ja halpakin pitäis olla.. :poff:

  Ei toi kerrostaloasuminen oikee miellytä harrastuksien puolesta, mutta menetteleehän se sekin hädässä tällä hetkellä.. :odroll:

  mielenkiintoinen puutalokin/yläkerta-asuntokin vois kelvata viihtyvyyden maksimoimiseksi..

  o5o 469 oo 99
   
 3. raichard

  raichard 1st gear

  Täällä oltaisiin vailla tilaa. Hintahan ei ihan älytön saisi olla, mutta tottakai jotain olisin valmis maksamaan. Lämmin/puolilämmin tila autolle + mahdollisuus vähän tupeksia vehkeen kanssa hämärinä talvi-iltoina olisi jees.

  Jos tiedät tahi omaat tiloja, laita vaikkapa yyveetä!
   

Kerro tästä muillekin!